Glcn09 Merhaba arkadaşlar hamileliğinde idrar yolu enfeksiyonu yaşayan var mı varsa nasıl çözüm buldunuz yardımcı olur musunuz? 12. Haftadayiz idrar yollarımdaki enfeksiyon geçmiyor bir türlü bebeğe Bir zararı oluyor mu çok endişeliyim 😔@HappyMom
tomrish Glcn09 Merhaba, kültür testinde üreme olmadı diyorsa hamilelik ile ilgili bir sorun yaratmaz demişti doktorum Benim enfeksiyon değerlerim yüksekti ama kültür testi temiz çıktığı için ilaç yazmadı doktorum
Lifebaby Glcn09 bende çok sık yasıyorum tek kullanımlık saşeler ise yaramıyor antibiyotik tedavisi lazim enfeksiyonun bebeğe de sana da zarar verme ihtimali var doktorum bana dusuk yada bebekte gelişim geriliği olur demişti perinatolojiye yönlendirmişti ihmal edilmemesi gerekilen bir konu
Nisanurunannesi3850 Ilk tek kullanimlik sase ictm bisey degismedi antibiyotik verdi doktorum ara sira iciyorum midemi bulandiriyor diye bol su tüketin cogu hamilede oluyormus doguma kadar devam edenlerde varmis🤷🏻♀️
Nazk Bana tek kullanımlık bir ilaç verdi kullandım geçmedi aynısından bir daha kullandım çok şükür geçti antibiyotik versede kullanmazdım cesaret edemezdim çok şükür atlattık@
Ravzamm12 33 haftadayım bende de enfeksiyon çıktı şuan antibiyotik kullanıyorum doktorumun verdiği. Bol su ve dut kurusu tüketin enfeksiyonu çok güzel temizliyomuş👍
Glcn09 Ravzamm12 karadut kurusu mu canım Birde hamilelikte her şeyi de hemen kullanamiyorsun ki bebeğe zararı filan olur mu diye
Ravzamm12 Glcn09 yok normal dut kurusu aktarlarda fln satılıyo. Onun bebeğe bi zararı olmaz canım merak etme 🥰
Ebrulisss Canim bendede vardi ayni sorun , bol su ictim bir ay azalma olmadigi icon doktorum iki farkli fitil ve antibiyotik verdi cok sukur suan gecti insallah en kisa zamanda seninde gecer
Glcn09 Ebrulisss 10 gün sonra tekrar gelmemi istedi zaten doktor canım umarım tamamen geçer bir daha da tekrarlamaz
Sanal Bende de az da olsa enfeksiyon var dedi doktor şu an için ilaca gerek görmedi bol su ve günlük kuşburnu çayı iç dedi içmeye çalışıyorum. Günlük çamaşırımı değiştiriyorum ama sarımsı bi akıntı geliyor sizde de var mı böyle bi akıntı enfeksiyona bağlı mı acaba ?