Defnealya_ minikcivcivim canım bütün sancılarım kesildi galiba çatlama işlemi tamamlandı 🤗 artık bekleme vakti🤗
Faynur Nermintombas çıkar canım benimde 4 gün kala yaptım ben ve çıktı 12. Günde silik 13. Günümde pozitifi gördüm kan testi verdim hemen şimdi sağlıkla bebişimi bekliyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah🙏🏼🥰
E-G-E Faynur benim bugün iğneden somraki 14. Gün test yaptım tek çizgi galiba tutmadı yoksa beklemeliyimiyim adeti
hnz2727 Defnealya_ merhaba ben de kullandım 11 ay boyunca tüm tedavilerimde kullandı doktorum çok denedik olmadı sonra aşılama tedavisi oldum o ay yine kullandım menopur ve gonolef kullandım çok şükür o ay hamile oldum şimdi 28 haftalık olduk size de bol şanlar canım
Beety26 Defnealya_ ben… Temizda femara ovitrelle kullandim tutmadi Ekim ayinda femara +menopur+ovitrelle Ve gebeyim
Beety26 Defnealya_ bana dr catlatmanin 16.gunu test yap soylemisti Ama ben catlatma ignesinin tam 20.gunu yaptim ( 19.gunu gecmesini bekledim. Cunki bende adetim yumurta catlamanin hep 19.gunu adetim geliyordu.) Bu arada adetimde gecikmesinin tam 5 gun idi
Defnealya_ Beety26 ben bekleyemedim 10. Gün bugün kan verdim. Dedim az cıkarsa iğnedendr cok çıkarsa gebeliktir
E-G-E Defnealya_ hadi hayırlısı bence iğnenin etkisi kalmamıştır inşallah yüksek cıkar be hamilesindir🙂
Beety26 Defnealya_ ben menopur ve ovitrelle yanasi 15 gun tam zamaninda vaktinde sogan kurude yaptim. Hatta sogan kurum yumurtalmadan 3 gun sonra bitdi