Bey-za Kızlar 2 hamilelğim 8 haftalık ilk bebeğimde de olmuştu ama bunda daha fazla hiç ayakta duramıyorum yatıyorum kusuyorum bebeğimle bile ilginemiyorum doğru düzgün size iyi gelen birşey varmıydı banada öneririmsiniz ?
Gamzeee89 Bey-za sadece prilam Dr iyi geldi ama oda çok değil birazda olsa azaltıyordu 20 haftamdayım hala çekiyorum 😓
aylininannesi61 Bey-za ben ilaç kullanmak yerine zencefil limon çayı içiyordum beni çok rahatlatıyordu
Birileri Bey-za her şeyi her şeyi denedim ama serum alırken bile kusuyordum zofer diye bı ilaç iyi geldi bana sadece, doktoruna danış uygun gorurse kullanırsın. Tabi bu arada sifirlanmadi ama en azından hayata döndüm, 31haftaligim bugün yine kustum 🤦
Berfin2121 Bey-za pirilam kulanıyorum birgün almasam mide agrısı kusmak bulantı halsizlık beni bitiriyor
Bey-za Gamzeee89 bende zofer diye bir ilaç kullanıyorjm biraz iyi geliyor sadece inşallah bir an önce geçer 😞
Busehzr 13 hafta oldu ne zencefil ne prilam işe yaramadı Zofer kullanıyorum kusmayı azaltıyor ama tamamen geçirmiyor