frezyaaaa Merhaba kızlar, adetime 3gün vardı bugün kanamam başladı nasıl devam edecek ne kadar sürecek bilmiyorum tabi ama belki yerleşme kanamasıdır demekten de kendimi alıkoyamıyorum. Yerleşme kanamanız nasldı, leke şeklinde değilde yoğun da olabilir mi?
mlkkk frezyaaaa yerleşme kanaması adetten sonra olur genelde kese rahme tutunmaya çalışırken herkeste olacak diye bi durumda söz konusu değil canım adet oluyor olabilirsin
ikincimucizemmmm frezyaaaa valla canım yoğun kanama yaşayan hiç duymadım belki lekelenme olur ama bende hiçbiri olmadı
aylininannesi61 frezyaaaa benim hamileliğimin başında olmuştu olmam gereken regl tarihimden çok sonra yani belli belirsiz koyu leke tarzı
Deryaercin Yerlesme kanamasi az gelmisti bende peceyete silince gelmisti cok azicikta ic camasirimda sonrasi yok devami gelmiyor
frezyaaaa ikincimucizemmmm hiç yaşamayanlarda varmış tabi ama adet benimki de sanıtım devamı gelirse belli olacak bakalm
frezyaaaa aylininannesi61 anladm hep leke şeklinde diye duymuştum ama istisnalar var mıdır diye merak etim det sanırım benimki de
aylininannesi61 frezyaaaa tam gününde olup hamileliğini 2 ay boyunca anlamamış insanlar da var çevremde 🤷🏻♀️
Edarmgn Ben 5 hafta 4 günlük hamileyim kahverengi harici koyu bordo renkli , kırmızı renkli kanamam oluyor dün azalmıştı bugün yine fazlalaştı düşük riski varmış o sebepten oluyormuş
frezyaaaa Edarmgn Öncelikle Rabbim korktuğunuzla imtihan etmesin inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun. Sürekli mi oluyor kanamanız ara ara mı geliyor
Edarmgn frezyaaaa çok teşekkür ederim sağolun amin inşallah bu durum geçer hiç geçmeyen bir kanama değil hep leke şeklinde bazen gün içinde yoğun kırmızı bordo renk oluyor ister istemez korkuyorum tam bilgimde yok doktor bir ilaç verdi onu kullanıyorum