busbusssss Hiranurecrin evet ilkinde köpürmedi kızdı. Şimdi yine yaptım yine köpürmedi ☺️ Cinsiyeti öğrenemedik henüz
Duruaslan busbusssss benim bebeğin cinsiyeti belli ama yapacağım sürekli bu tür postları görüp meraklandım acaba doğru mu diye 🤣🤣🤣🤣 şimdi köpürürse kız mı oluyor ? nasıl anlaşılıyor erkek veya kız olduğu?
busbusssss Duruaslan evet canım köpürürse erkek köpürmezse kızmış denesene yaa çok merak ettim yukarıda yazmıştım yapılışını
Uysal1628 Uysal1628 busbusssss ay sen cinsiyeti sormuşsun ben gebeliği 😂😂😂 karbonatla gebelik testi se yapılıyor ona gitti aklım😂😂😂
busbusssss Uysal1628 😂 ben yorumunu okuyunca anladım farklı bir şey anlatmak istediğini 🤣 olsun olur öyle
Nihan-21 busbusssss bende merak edip yaptım ama tutmadı köpürmedi kız olması gerekiyodu 16. Haftamda ögrendim cinsiyeti erkek 😄
busbusssss Nihan-21 yaa demekki doğruluk payı yok 😅 sağlıkla alın kucağınıza kaçıncı haftada yapmıştınız bu testi ? 10.haftadan sonra daha iyi sonuç verir yazıyordu
Durdane_acar busbusssss canım evet saçma geliyor ama hamile olunca insan herşeyi deneyesi geliyor çünkü ben yapmıştım o testi ama doğru cevap vermedi yani boşuna yapma 😁😁
busbusssss Durdane_acar geç kaldım valla çoktan yapmıştım 😂 ilki kızdı bakalım bunda hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar da inşallah 🌸
Durdane_acar busbusssss en azından yaparak içinde bişey kalmamış iyi yapmışsın😁dediğin gibi sağlıklı hayırlı evlat olsunlarda gerisi önemli değil 🥰