busbusssss Kızlar çok saçma belki linç de yiyeceğim ama merak edip yapan vardır belki. karbonat testine göre cinsiyeti önceden tahmin eden varmış doğru mu sonuç veriyor ☺️
Melike883 busbusssss ahahaha yani dene canım eğlence maksatlı yap bakalım çıkan sonucun doğru tahmin olursa yazarsın :) maksat eğlence olsun🙃
oznur8 busbusssss valla ne kadar dogru bilmyrm ama bn yaptm ilk kızımda yapmıştm köpürmedi bundada yaptm yine köpürmedi yine kız yani bnde tuttu 😂
busbusssss Melike883 ben ilk haftalarda yapmıştım ve köpürmemişti. Henüz 12haftalık yeni olduk cinsiyeti bilmiyorum ama karbonata göre kız ☺️
busbusssss Melike883 henüz cinsiyeti bilmiyorum. Cinsiyeti öğrenmiş olanlar yapsa ona göre tutuyor mu anlardık ☺️
Uysal1628 Melike883 evet tutmuştu gebe değildim o zaman. Ama şuan denemedim çıkar mı bilmemm. Bir kaba bolca beyaz renkte diş macunu sıkıyoruz ve üzerine idrarımızı yapıyoruz. Eğer köpürür ve rengi değişirse gebeymişiz ama değişme olmazsa negatifmiş
busbusssss oznur8 ben de ilkinde yaptım köpürmedi kızdı bunda da yaptım yine köpürmedi acaba yine kız mı diye düşünüyorum ☺️
busbusssss ikiiPrensensAnnesi hmm köpürmedi yani. Köpürünce erkekmiş teste göre. Benim köpürmedi bakalım kız mı olacak yine ☺️
MeliSeliMelih busbusssss evde yapılan testlerin hepsine neden işiyoruz 😂😂😂😂 başka yolu yok mu bunun ? 😂 karbonatta bir nimettir diyerek işemek olmaz die yapmamıştım 😂😂🙈
busbusssss MeliSeliMelih en iyisini sen yapmışsın vallahi😅 ben çok meraklıyım normalde de kim ne derse onu deniyorum Allahtan başka şeye işemedim 🤣
Ugurhilal busbusssss Allah uzun ömür versin size çok güldüm ya 😊ilk defa duydum şimdi tuvaletten çıkıp okudum tüh keşke okuyup gitseydim dedim 😂
busbusssss Ugurhilal hahaha🤣bebeğinizin cinsiyetini biliyorsanız lütfen bi dahakine deneyin tutuyor mu görelim ☺️
Ugurhilal busbusssss inşallah canım hemen karbonat var mı diye baktım 13 haftadayım bakalım öğrenince yazarım buraya 😄