Ebuuss 28 haftalık gebeyim sağlık ocağından verdiğim testte idrarda enfeksiyon çıkmış doktor erken doğum olabilir dedi 😞 enfeksiyon olupta erken doğum yapan var mı 😖
OktayEsenglBa Ebuuss enfeksiyon olmayan insan cok Nadirdir hamilelikte hemen erken Doğum deyip konuşmaları o kadar saçma ki takip edilecek demeleri lazım en hassas dönemdeyiz su zamanda bende de var fitil kullanıyorum Caninj hiç sıkma bence önlemini al Gerisi Allah’in takdiri
Melikeb19 Ebuuss bende de perşembe günü 28. Haftamda aşırı yoğun enfeksiyon çıktı baya serum falan aldım hala bugün kaşıntım akıntım sancım var nst de agrı çıktı baya uğraştık ama doktorum sadece sıvı alımından kaynaklı olduğunu düşünüyorum suyu 3 lt tüket en az dedi ve gönderdi sadece idrar tahlili ile nasıl erken Doğum olabilir dedi ki korktum şuan açıkcası
Zhrnc Ebuuss bende de çıktı ama ben hiçbir acı hissetmiyordum idrarımı yaparken dedim Oda kendi doktoruna söyle dedi Kendi doktorumda pek önemli değil değerler düşük herkeste olabılıyo dedi
Glcnstc Bende 13 haftalık hamileyim iki gündür böbreklerim aşırı ağrıyırdu dün test yapıldı ileri derecede enfeksiyon var dedi doktor antibiyotik ve tek kullanımlık bir ilaç verdi enfeksiyon çok zor ağrıdan ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum zombi gibiyim resmen uyuyamadım iki gündür hiç ☹️ bebeğe bi zararı olmaz dedi doktor ama bilemiyorum tabi sizin haftanızda bi sorun yaratır mı erken doğum gibi
Ebuuss Melikeb19 bende anlamadım ki canım çok ciddi enfeksiyonun var kanın çok düşük erken doğumu tetikliyor dedi elim ayağıma dolaştı valla napacağını şaşırdım başka bi doktora gideceğim sonuçlarla öğleden sonra
Melikeb19 Ebuuss kanının düşük olması ve enfeksiyon aynı anda olduğu için mi söylemiş ne yapmış anlamadım ama biraz da değişik bir doktormuş bence, belki bende de öyle bir durum var bilmiyorum ama bana doktor su harici sadece nstde sancı çıktığı için haftaya kontrole gel bir daha bakalım sıvı tüketimini arttırdıktan sonra enfeksiyonun ve kasılmaların düzelmiş mi dedi. İki güne tekrardan gideceğim. Eğer bana da erken Doğum ihtimalin var deseydi elim ayağıma dolanırdı herhalde. İnşallah öğlenden sonra hayırlı sonuçlar alırsın için ferahlar bir sıkıntı yaşamazsın canım bilgi ver mutlaka💐
Ebuuss Melikeb19 canım şimdi geldim enfeksiyon çok fazlaymış ve rahimde incelme varmış risk var ama kesin erken doğum diyemeyiz dedi tekrar test istedi bakalım sonuçlara göre hareket edeceğiz
Melikeb19 Ebuuss Allah korusun inşallah zamanında alırız sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza canım benim bol bol su içmeyi ihmal etme sakın😔rahimdeki incelme için yapılabilecek birşey var mıymıs istirahat falan mı önerdi dikkat et kendine
Ebuuss Melikeb19 amin canım benim inşallah yatış verebilirim dedi sonuçlara göre bakalım inşallah hersey yolunda gider de sağ salim alırız kucağımıza