Mervetansu Ben muayene olduğum hastanede ücretler yüksek olduğu için testlerimi dışarda yaptırmak istedim ama devlet hastanesi baya zorluyor bunu yaşayan var mı ?
Hemsireanne1 Mervetansu tahlil için gittiğinizi söylemeyin. Normal muayeneye gidin zaten tahliller yapılır ☺️
ilayinannesi Mervetansu ben hem özele hem devlete gidiyorum. Tahlillerimi devletteki doktorumda yapıyorum. O zaten ne yapılması gerektiğini söylüyor yönlendiriyor. Bugüne kadar da hiç bir sorun yaşamadım😊
Gzdsrm Neden zorluyor ki canim bende ozel muayenehanesi olan bi doktora gidiyorum doktor yazio kagida kasesini basio sagilsun devletteki aile hekimide tahlillerimi yazio bi sorun yasamadik sukur bu zamana kadar
Mervetansu Sanırım ben daha yeni olduğum için zorlandım bazı testleri aile hekimi biz yapamayız dedi örneğin d vitamini ve b12 bu sebeple devlete gittim ama ben gerek görmüyorum ddi devletteki doktor gerek görüyorsa kendi doktorun yapsın dedi
Nesli-12 Mervetansu neden öyle dedi anlamadım ama ben hep sağlık ocaklarında veririm kan tahlilimi ve her zamanda bakıldı d vitamini olsun b12 olsun