Happymother3 Kızlar 3 aysır serumlar fıtıller kullanıyorm vajınal mantar ıcın ve hala aynı ne gectıgı var ne gececegı doktorum da her gıttıgımde temızlıyor ama yıne aynı kasıklarımda agrı yanma yapıyor sızce ne yapmalıyım
Didemcet Happymother3 travogen yasak mı canım hamilelikte. Bende de vardı her sene de belli bir zamanda tekrarlıyor bu kremi 2 gün kullanıyorum geçiyor anında.
Happymother3 Feyzaaa1 zaten aynadan baktıgımda bıle gorebılıyorum bem beyaz kaplamıs agrı yapıyır bıde
EmineYavuzhan1 bozkurt_19 Bende var canım doktorum 6 lı fitil verdi günde 1 tane çok berbat sarı renkli ama azaldı ilk kullanımdan sonra 😊 11 haftalık hamileyim
Happymother3 Didemcet yok canm vermedı onu serum takıldm sabah aksam gecmedı ıkı kez fıtıl bıtırdım hala aynı
bozkurt_19 EmineYavuzhan1 ya bende yeşil akıntı vardı fitil verdi doktorum malesef bende rahim ağzında daralmaya yol açtı erken doğum riskim var hala geçmiyor ne yapsam bende anlamadm 27+3 deyim 🤭
Happymother3 bozkurt_19 aynı bende napıcagımı sasırdım sızde aynadan baktıgınızdan gorebılıyor musunuz beyazlıgı benım vajınal kısmım bem beyaz
EmineYavuzhan1 Ebru555 Ben gittim fitil verdi kullanırken korkuyorum bebeğe zararı yokmuş ama yine de temkinliyim
EmineYavuzhan1 bozkurt_19 Bende fitil işe yaramazsa hemen ona başlarım yeniyim daha 11 haftalık ilk günden iltihap var bende hamilelikten önce de çok azdı çoğaldı
bozkurt_19 Ebru555 yeşildi doktora gittim alltan muayene etti rahim ağzında daralma olmuş kasılmaların var erken doğum riski gözüküyor dedi iğne fitl ve antibiyotik verdi kullandım hepsini ama geçmedi 19 unda kontolüm var bakalım ne diycek