Mom0101 Sedaerhan ay bende de panik atak var aynı günlerde dogum yapıcaz. Ama ben subatın son haftasina istiyorum zaten marta kalırsa kendisi gelirse falan korkuyorum. 36+3 üm 38 basına isticem uygunsa
Sedaerhan Mom0101 aslında bana kalsa ben şimdi gidicem doğuma 😂doktorum nerdeyse kırkıncı hafta da alalım diyecek
minik_kalbim Mom0101 ben de 36+3üm dün sezeryan istediğimi söyledim ve esimın izni basladigi gun 38+3 oluyorum bi gun sonra 38+4de sezeryana alinacam Allah yardimcimiz olsun bende panik ve vajinusmus dolayisi ile sezeryan istedim😐
Mcakir Sedaerhan ay şimdi gördüm konuyu😂 1 Marta kararlaştırdık ama daha ameliyathane randevusu saati vs alınmadı. Haftaya alcakmışız. Sizin belli oldumu saatler ?
Mom0101 Mcakir bnm bugun kontrol vardi. Haftaya tekrar kontrol var ama 10 güne alırım dedi😍😍 sırtım cok kötü sıkısıyo kurtarın beni dedim😄 1 hafta 10 gün kaldı bisey kalmadi dedi. Normalde 28 subat 1 mart demişti. 37 sonu 38 başı gibi alacak sanırımmm
Mcakir Mom0101 ay hadi bakalım. Hepimiz 2-3 hafta içinde buraya yazcaz pozitif doğum hikayelerimizi İnşAllah🙏🏻😍
Beyzabuglem Bende 1+Mart’ta sezeryan olcam şuan 35+5 günlüğüm erkenmi sizce kızlar 2 inci sezeryan olcak benimkisi