ozlemaykt blueberyy00 lekelenme neden olmuş beklemeseydiniz keşke gitseydiniz hemen doktora umarım önemli bişey yoktur
blueberyy00 ozlemaykt gittim zaten adetimden 2 gün önce pozitif gördüm 60 çıktı değerim sonra carsamba günü adet günümde kahvemsi leke geldi hemen gittim tekrar Baktık değer güzel artmış 141 çıktı doktor yerleşme kanaması korkma dedi bidaha da gelmedi şükür
denizanasiii ozlemaykt evdeki testle hamile olduğumu öğrendikten sonra ilk muayeneye 5+4′te gittim. Kese göründü, içi dolu dedi doktor, bir hafta sonrasına tekrar randevu verdi o zaman da kalp atışlarını duyduk. ❤️
Mercimek26 İlk muayeneyi 5+6da olmuştum. Kese görülmüştü kalp atışı duyulmadı. 6+5te duyuldu kalp atışı
baby3_ ozlemaykt sağlık ocağında da yapılıyor doktora gidin bebeği görün demedim zaten. Çoğu kişi de yapıyor hekimler ebeler de diyor . Sağlık sizin sağlığınjz tercih sizin tercihiniz tabiki. Ters şeylere önlem amaçlı yazdım. Sonuçta insanların başına ters şeyler de gelebiliyo önlem iyidir diye yazdım. Sizin hayatınız sizin tercihiniz tabiki
ozlemaykt baby3_ teşekkür ederim güzel fikirleriniz için 😊🙏🏻ama şu korona hortlamısken sağlık ocağına falan hiç gidesim yok 😞umarım sağlıklı bir gebeliktir cumartesi gidicez bakalım durduk durduk 2 gün daha durcaz :)
Mega123 Cicikus1 Herkesin bünyesi farklı canım. Doktorum gayet normal dedi içini ferah tut güzel haberler alcaz inşallah 🤲🏻
Denizcyc Ben ilk kontrole tam 5+6da gittim ama sadece kese göründü. Kalp atışı için genel olarak erken bir hafta bence. 6+6da hem bebeği hem kalp atışını gördüm
baby3_ ozlemaykt sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun ben baya zorluk çektim de kimse zorluk çekmesin istiyorum. Yoksa kötü örnek vermek değil amacım .
Newmomadayi Merhaba bende 6. Haftama yeni giriyorum. 5. Haftanin basinda kesemis gorundu. Kalp atisi ve gelisimi icin doktor 10 gun sonra tekrar gelmemi istedi bakalim gelecek hafta gidecegiim 🥰
ozlemaykt baby3_ Allah tekrardan en güzellerini nasip etsin , anladım niyetinizi zaten sorun yok ☺️🙏🏻