gamzeozer16 16 haftalık hamileyim kızlar en son tartıldıgımda yine aynı kilodaydım sizin kilo durumlarınız nasıl 😌 herkes zayıfsın diyo ama bellide etmiyorum o kadar zayıflıgımı göbeğimde cok hafif cıkmaya başladı
Hdacnr Ben gamzeozer16 Bende 16 haftayım hiç kilo almadım ilk aylar çok alınmıyor zaten daha iyi böyle bebek büyüyünce zaten alınıyor kilo ☺️☺️
Deletedmom15257 gamzeozer16 17 haftaliktim 48.600 olmuştum ama 46 'la hamile kaldım şimdi 20 haftayız c.tesi dr gdcem bakalım kaç olmuşum 😍
gamzeozer16 deletedmom43 doktor bana hemen alma demişti yememde düzende ama bakalım şimdi kac kilo oldum acaba :)
gamzeozer16 Faziletttt hayır ya henüz hissetmedim bende çok meraktayım acaba ne zaman hissedicem diye cuma günü kontrolümüz var ama bakalım :)
gamzeozer16 Deletedmom15257 bende o kilodayım en son 47 ydim 10 gün geçti üstünden bakalım şimdi kaç oldu
Zlis11 gamzeozer16 Bende 16 haftalık hamileyim canım. Ilk ögrendigimde 65 kiloydum çok kusma yaşadim 59 a dustum suan 59 60 arası.
arkesophia Zlis11 geçtimi bulantılarınız ben 15, haftadayım 16da geçcek diyolar dayanamıyorum artık 4kilo verdim bende😔
Deletedmom15257 gamzeozer16 hadi hayırlısı az alaalim yaa zayıf güzel değil inan hiç takmıyorum kiloyu 😂
gamzeozer16 Deletedmom15257 bende hiç zayıf kalmak istemiyorum 😊 azcık gelsn kilolar diyorum ama bakalım daha yolun başındayız ama azda kaldı göz acıp kapayana kadar geciyor zaman
deletedmom24 gamzeozer16 ben 74 le hamile kaldım şuan 19 haftalığım 78 e çıkmıştım geçen yine tartışdım 76.. ilk aylarda oluyo böyle ya sabit kalıyoruz ya da veriyoruz.