mucizem15 Galatah banada bisey demedi biz sorduk evet istifamı verdim dedi hastane bu durumdayken bırakamam hastaneyle konuştum yeni doktorlar gelene kadar burdayım dedi
Aslankuran -yesim- nereidada ilk jinekolojik muayenemi oldum . Ultrasonu sokamadi ciglik cigliga kaldim onun yuzunden cataldan korkuyorum.
Aysdgrmnci Deryadeniz mesai bitimind ekalınması isteniyorsa ekstra ücret oluyor diye konuşulmuştu bizde yönetimle. Bu yüzden olabilir mi? Travması ne oldu, ben de takipliyim ve okuyunca çok şaşırdım.
gizemm08 Galatah merhaba duygu hanıma mi doğum yaptınız memnun kaldınız mı ? Bende duygu hanimaa gidiyorum da yardımcı olabilir misiniz
Anneadayi2121 gizemm08 merhaba bende Duygu hanıma gidiyorm detaylı zamanım gelecekte fiyatını biliyor musunuz acaba siz yaptırdınız mi?
gizemm08 Anneadayi2121 merhaba ben ikili test yaptırdım 600 TL ödedim ama renkli ultrason zamanı da geliyor onun fiyatını bilmiyorum bende
Aysdgrmnci Happyturuncu merhaba reyapta sezeryan öncesi kovid testi istendi mi? Süreç nasıldı? Memnun kaldınız mı?☺️
Happyturuncu Aysdgrmnci merhaba 😃 covid testi istenmedi , hastaneden memnun kaldım sürekli hemşireler , bebek hemşireleri odaya gelip ilgileniyor. Doktorumuzda çok iyiydi :)
Happyturuncu Aysdgrmnci depend alın ilk gün lazım oluyor sonra kanamanız yoğun olmazsa normal ped koyabilirsin ben öyle yaptım . Sıcak su için küçük ısıtıcı alabilirsin hemen sütün gelmeyeceği için bişiler içmen gerekecek ve bebek için biberon al yanına mutlaka
Aysdgrmnci Happyturuncu peki sıcak su için aşağıdaki cafeyi kullanabiliyor muyuz? Kahve vs ne tükettiniz? Biberon lazım oluyor mu hemen!😞
Happyturuncu Aysdgrmnci vala biz küçük ısıtıcı aldık her seferinde aşağıya inmek zor olur , hemen sütün gelmezse hemşireler biberon istiyor mama için o yüzden gerekli ben ikisi bir arada içtim ama bazılarında Spinal baş ağrısı yapıyormuş bende yapmadı