KayBus Deniz-seda bende 24+3 haftaşığım 65 ile kaldım şuan 75 kiloyum. Nasıl alıyorım bilmiyorum çok da yemiyorum öyle. Geceleri meyve tabağı hazırlayıp yiyorum kesin o aldırıyor bana ya
Fasulye-87 Sedaerhan bende veriyorum 61 kg yum 58 le kaldım 29 haftalığım bugün yine dr a gittim vermişim
Sedaerhan Fasulye-87 bana hemşire dedi şanslısın hamileyken kilo vermek ama doğumdan sonra cok alıyor hamileyken kilo verenler dedi cok dikkat etmem lazım doğumdan snra da
Haticearen Elifberk ewet canım ama bir problem yok dedi genede şeker testi istedi yaptırdık temiz.cikti
Elifberk Haticearen Anladım canım bizimde 2200 dedi doktorumuz 32.haftada bizimkide önden mi gidiyor acaba ondan yazmıştım
sedasenturk Deniz-seda zaten bu haftalarda hızlanıyor kilo alımı dert etme hızlı alan hızlı veriyorlar dogum kilosunu canım 😙
Haticearen Elifberk oladabiiir sordunuz mu.doktoruna benim doktorum 10 gün önden gidiyo dedi ve iri olmasına şeker yol acmasin die baktırdı ama 3 haftaya kadar normal sayılıyormus
Minnakkkk Deniz-seda 14+4 2 kilo aldım henüz 😀 ilkinde 20.haftaya kadar 6 kilo vermiştim amaşuan inanılmaz bi şekilde göbeğim çıktı belli oluyor o iki kilo direk karnımda sanki 😀
sevdeduruu İlk kızımda 65 ile hamile kaldım o kadar çok yedim ki doğuma 82yle gitmiştim ertesi gün 72yi gördüm 10 kilo doğumda gitmişti sonrasında emzirirken 6 kilo aldım 😂 şimdi ikinci hamileliğim 78le kaldım ilk 3 ayda 12 kilo verdirdi bulantılar. Şu an 17 haftalığız 67 kiloyum gerçekten her hamilelik birbirinden farklı🤦🏻♀️
Krizantem_ 22+5 teyiz bende 6 kilo aldım çok hızlı gidiyorum . Hamurişi beyaz ekmek tüketen biri değilim tam bugday ekmegi kahvalti da 1 dilim bazen hic , kızartma yapmam tatlı nadiren yerim nasil aliyorum bilmiyorum