minikmucizemmmmmm kisiye gore oneride bulunuyolar. Benim kullanim seklim size uymayabilir. Evlenmeden once pco sikayetlerim icin bi arkadasimin onerisiyle aldim. 2 sene boyunca duzensiz kullanip faydasini gordum. Kullanmadigim surecte evlendim vs skntimi bildigim icin evlenince hemen ara vermeden cocuk istedik. 2 ay negatif alinca doktora gittim tabi ben soylemeden anlamadilar ki arastirma hastanesiydi 😊 o kadar tahliller vs sonra doktora devam etmedim bi deniyim dedim. Hem hacamat yaptirdim 7 ekim 2019 da 8 ekimde adet oldum macuna baslayip 14 gun duzenli sabah aksam ac karnima gun icinde bol su icerek kullandim. 14.gun ilk defa yumurtlama belirtisi dediklerini hissettim. Kasikta batma istek artisi akinti artisi derken ara vermeden denedik her gunu degerlendirdik. Hic unutmam 8 kasim persembe kandil gecesi hissettim. Cuma sabah kan testi vermeye gidip donerken test aldim. Pozitifti cok sukur. Kizim su an 8 aylik olucak. Hacamat duzenli yaptirdigim icin diye dusunuyorum rahat bi hamilelik gecirdim. Benden kaynakli olmayan ama cok stres yasadigim gunler oldu. Cok sukur risk yasamadim. Sifa rabbimden tabi ki, vesilesi sundugu nimetlerden. Araci olanlardan da Allah razi olsun. Bazen tip her seye yetisemiyor. Tevekkul de cok onemli. Sorgusuz teslimiyetin verdigi mucize diye dusunuyorum.