imerveg minikprensesimmm agirliktan yattiginda kalkamamaktan ve donememekten evet biraz yavas gecmeye basladi gibi😂
Svcnbydmr minikprensesimmm ah keşke her an gelme ihtimali olsa kanala daha inmemiş Dr zorunlu yürüyüş sukuat verdi kanala inmesini bekliyoruz😄
150_gelartik minikprensesimmm merhaba sizin kız doğum pozisyonu almış mı şimdi kaç haftalık oldunuz ben artık tekmeleri üst karın bölgemde hissediyorum dün kontrol vardı başı aşağı da dedi yerleşiyor dedi dr
minikprensesimmm 150_gelartik doğum pozisyonu aldııı🤩 36+5 olduk ama en son cihazda daha ileri gözükmüştü🤭
150_gelartik minikprensesimmm dün 31+0 dı yerleşiyor dedi . Maşallah sizin adınıza da sevindim ne zamana doğum olurmuş peki tahminen
minikprensesimmm 150_gelartik uygulamaya göre 23 gün var ama doktora göre her an olabilir. Suan belimde ağrı var bakalım bekliyorum
minikprensesimmm 150_gelartik sizinde yerleşiyor olması çok güzel. İnsallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınıııız
150_gelartik minikprensesimmm benim 62 gün gösteriyor. 38. Hafta gibi gelse çok iyi olacak benimki adet tarihimle uyumlu gidiyor önde ya da geri değil. Şimdiden egzersiz yapıyorum. Erken doğum tehdidin yok istersen zıpla dedi dr. Kilo problemi yaşadım ondan
150_gelartik minikprensesimmm durumunu arada bana da bildirirsen sevinirim canım ilk doğumun olacak dimi senin de
minikprensesimmm 150_gelartik genede dikkat et çok zıplama. Bilmiyorum doktorun daha iyi bilir ama hayırlısı olsun canım hakkında
minikprensesimmm 150_gelartik evet bildiririm tabiki sende bilgilendir mutlaka. Hoş burdan nasıl bulacağım bilmiyorum ama. Evet ilk seninde mi ilk
150_gelartik minikprensesimmm benim de ilk dogum . Buradan bir mesajima yanıt yaz bildirim gelir bana. Bu arada kilosu ne kadar normal doğuma uygun muymuş kilo
minikprensesimmm 150_gelartik evet kilosunun tam ne kadar olduğunu söylemiyor bir türlü çok sınırlenıyorum normal suan Doğum ama son anda belli oluyor diyor hep