Sen1meleksin minikprensesimmm iyi gidiyor şuan bi sıkıntınyok dün kontrol vardı nst falan iyi dedi sancı falan cıkmadı. Haftaya catı muayenem var onu bekliyorum.
Gokceeeee-_ minikprensesimmm Doktorum 27 haftalıksın dedi burada 26+3 hafta gösteriyor karnabahar büyüklüğündeyiz ☺️
Merineri minikprensesimmm bulantılar azaldı tam geçmese de ama halsizlik tavan 🥺 çok zor atlatanlardan biriyim galiba 😔
minikprensesimmm Merineri hadi ya😳 bulantılar için elma ve tuzlu kraker önerebilirim halsizlik içinde bolca meyve size dirayet verecektir❤️
Ays0 minikprensesimmm gerçekten çok hızlı geçiyor zaman 4 haftalık öğrendim hemen 12 oldu bile bu hafta 2li teste gidicez hala çükü yoksa doktor kesin kız derim dedi bakalım sürpriz bir şey görecek miyiz 😂 🥰 sağlıkla gelsin bebişlerimiz 💕
minikprensesimmm Alyamm_ fark etmiyor canım yani bana öyle demişlerdi🥰 ama hiç ağrım olmadı iğneden çok korkmama rağmen😋
Alyamm_ minikprensesimmm Tok gidicem sabaha artık bakalım 😊 ben daha önce iki kez oldum kızımda benimde ağrım olmadı canım ama tabi aç, tok olayını tamamen unutmuştum 😁
cansugrn minikprensesimmm selam🖐 iyi biraz zorlanmaya basladik ama iyi gidiyo senin nasil gidiyo kac haftaliksin🙂
Zeynep_18 minikprensesimmm yiyorum aslında hergün ama idare ediyorum ya, sizde de sık idrara çıkma oluyormu ben tuvaletten çıkamıyorum da bazen😒