minikprensesimmm Sermec27 benim ilk olduğu için ben o haftalarda hissetmemiştim ama şimdi karnım bi an yukarı hoplayıveriyo😵
Sermec27 minikprensesimmm ikinci gebelikte daha net hissediliyor rabbim sağ salim kucagımıza almayı nasıp etsin inşallah 🤲 🥰
minikprensesimmm 150_gelartik ay aman uyku düzeninizin iyi olması çok iyi. Bizim kızın nereye vurduğu belli değil vallahiiiii🤷🏼♀️🥰🤭
150_gelartik minikprensesimmm merhaba sizin kız doğum pozisyonu almış mı şimdi kaç haftalık oldunuz ben artık tekmeleri üst karın bölgemde hissediyorum dün kontrol vardı başı aşağı da dedi yerleşiyor dedi dr
Merineri minikprensesimmm bulantılar azaldı tam geçmese de ama halsizlik tavan 🥺 çok zor atlatanlardan biriyim galiba 😔
minikprensesimmm Ays0 onlar öyle güzel büyüyor kiiiiiiiii annesiiiiii 🥰 zaman çok da hızlı geçiyor nasıl gidiyor küçük şeftali ile gunleriniiiiz😍
minikprensesimmm Sen1meleksin pırasalı gunleriniz nasıl efendim size de soralım haliniz keyfiniz nasıllll bebikle😋
Ays0 minikprensesimmm gerçekten çok hızlı geçiyor zaman 4 haftalık öğrendim hemen 12 oldu bile bu hafta 2li teste gidicez hala çükü yoksa doktor kesin kız derim dedi bakalım sürpriz bir şey görecek miyiz 😂 🥰 sağlıkla gelsin bebişlerimiz 💕
Sen1meleksin minikprensesimmm iyi gidiyor şuan bi sıkıntınyok dün kontrol vardı nst falan iyi dedi sancı falan cıkmadı. Haftaya catı muayenem var onu bekliyorum.
Esra357 @minikprensesimmm her günümüz bir heyecan kıpırtı hissediyorum arada sırada. Keşke evde ultrason cihazı olsa sürekli baksam 🥰
minikprensesimmm Esra357 ahahaha bunu çok söylüyordum bende😅 hatta internette bi adam eşine hediye ultrason cihazı almıştı baya gülmüştük😅 görmesi bile aşırı keyifli ❣️
minikprensesimmm Alyamm_ maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip Etsin haliniz keyfiniz nasıl🥰