Sglaksoyy Kızlar bize 12. Haftada erkek 14. Haftada devlette de erkek 16. Haftada kız dedi özeldeki doktorum sizce ne yapmalıyım 😂 Neye inanmalıyım 🤣
Brs34 Sglaksoyy bacak arasını net göstermiş miydi 12. 14. Haftada? Kızda yanılanı çok görüyorum ama erkekte yanılmakta ne bileyim😂
Gamzeakd Sglaksoyy 16. Haftada tam görebiliyorlar 12. Haftada zaten tahmin etmiştir ona zaten inanma . Özelin cihazı ve doktorun bilgisi iyi miydi ?
Pinkfloydd Sglaksoyy bende aynı durumu yaşadım 2 farklı doktor 12 ve 15. Haftada erkek dedi 17. Haftada kendi doktorum gördüm organını kesin kız dedi salı günü detaylıya gidicem yine de onu bekliyorum 🙂
Sglaksoyy Brs34 Gamzeakd bende anlamadım ilk erkek dedi sonra kız dedi özel bacak arasını da net gösteriyor sanırım bişey demedi sadece bu sefer de her annenin bir kızı olmalı dedi
Gamzeakd Sglaksoyy canım ben özele gidiyorum 12. Haftalarda zaten söylemedi doktorum . 16. Hafta da iki kere gittim bi sıkıntım dan dolayı ikisinde de tam net gösterdi doktor bacak arasını falan kız olduğunu gördük . 🥰 artık sende ne yapcam detaylıda emin olursun .