svdmm16 @Gulsen4224 _ Canımcım 10 haftalıkken erkeğe benziyor demiştin sonra doktorda erkeğe benziyor dedi 15 haftalık olduk ama hala cinsiyeti öğrenemedik birde 12+5 Var elimde atayım hala aynı fikirdemisin. Rüyamda doktor bir türlü söylemiyordu cinsiyeti etkisi altında kaldım 😅
svdmm16 Çok düşünmüyordum ama rüyadan o kadar etkilendimki kalkıp doktora gidesim geldi ama malesef işteyim 😭
Gulsen4224 svdmm16 doktor daha iyi bilir elbet cnm tutmayanda oluyor 🙈rabbim gönlüne göre versin inşallah 🤲🏻💕
Bbcln2913 Gulsen4224 şimdi geldim göremedi yan duruyor dedi atıyorum hemen resmi yüklemeyi becerebilirsem
Elifaltun Gulsen4224 Bu cinsiyet degiamez dimi yaa o kadar cok degisen oluyor ki artik emin olamiyorum. https://imgyukle.com/i/LrhYYS
Bbcln2913 Gulsen4224 benim de içime hep kız diye doğuyordu doktor bir şey demedi ama ben bir kaç gündür erkek gibi hissediyorum sanki teşekkür ederim yinede 🥰
svdmm16 Derinin-annesi keşke öyle olsa kız bebekleri daha cok seviyorum kıyafetlerini felan ☺️ Sonradan mı değişti sizin cinsiyet
Derinin-annesi svdmm16 11 haftalıkken erkek dedi.Hatta bende gülşen hanıma sormustum oyle eglencesine.O da erkek demisti.14 te kız olabilir dedi doktor.15 te kesınlesti😄Bende cok sevındım kız olunca iksinede mutlu olurduk ama kız olunca sasırdık sevındık ☺️