Peraaaa holly bende aynı soruyu araştırdım Önce bir kadın doğum doktoruna görünüp yeşil alan açtırmanz lazım Ama geçerliliği kaç gün bilmiyorım onu öğrenemedim Ben 1 hafta önce gidecem.. Onlar sevk ediyorlarmış zaten
Zeyneplena34 holly şöyle kuzum kadın doğumdan randevu al muayene için. Ama sabah saatlerinde almaya özen göster. 10 gibi mesela. Git normal muayene için zaten seni detaylı ultrasona yönlendiriyor doktor. Eline kağıt veriyor röntgen kısmına iniyorsun. Yani direk ultrason için vermiyor. Sen muayene için randevu al durumu anlar zaten doktor seni detaylıya yonlendirir
Esraa54 Zeyneplena34 bu devlet hastanesi için mi geçerli peki?Özelde önce detaylıya girip sonra kadın doğum doktoruna gitsek hem sonuçları göstermek için de oluyor dimi
Peraaaa holly devlet hastanesinde işleyiş böyleymiş Benimde dr özelde ama detaylıya devlette gidecem Şuan 15 haftalığım, daha erken ama araşrırmaya başladığımda banada böyle dediler cnm Mutlaka önce kadın doğuma gitmen lazm devlette yeşil alan için
Glsmyldz09 holly canım şimdiden bi kadın doğuma randevu alıp gitmen gerek sonrasında perinatologa yönlendiriyor ama randevuyu sen almaya çalışıyorsun 182 ya da mhrs’den oda bulunduğun şehre hatta ilçeye bile zor olabilir özellikle istanbuldaysan
Mervekaynak holly önce devlete gittim 20 dk baktı elime sadece ölçülerin yazdığı bı Ultrason kağıdı verdi. Ne bir görüntü ne bir CD hicbisey vermedi Memnun kalmadım inat inat konuştu yapmak istemiyor gibiydi devket hastanelerinde perinatoloji olmazmış öyle dedi işlem boyunca Sonra özel çapa Hastanesi’nde bir doktor buldum aynı gün oraya gittim 400 TL’ye yaptırdım çok da memnun kaldim