Minniemouse89 35+6 sezaryen doğum yapan var Mı ? Yoğun bakım ihtiyacı oluyor mu bu haftada doğan bebeklerde ?
Zeynepahmett Minniemouse89 bunu ben de merak ediyorum.. normalde 36+6ya gün verdi ama kaşıntılarim var 35+6da alabiliriz dedi
Buketkucuk Minniemouse89 kilosuna ve gelişimine bakarlar diye tahmin ediyorum ama küveze bence ne olur ne olmaz ile alırlar neden o kadar erken sezeryan oluyorsunuz
Asyaayaz1 Canm ilk gebeliğimde bende o haftada Doğum yapmıştım ama normaldi erken Doğum olarak gelmişti yoğun bakım vs olmamıştı bebiş güzelce geliştiyse zaten gerek duymazlar 🌸
Minniemouse89 Asyaayaz1 ins oyle olur bnm de . Yanimda kalsin istiyorum o kuvez yogun bAkim fln bnim omrumden omur goturur
Zeynepahmett Feyzaaa1 bir anlasak canim.. 33 haftalık gibi başladı. Doktor kolestazdan şüphelendi ama çok şükür testlerim temiz çıkıyor iki haftadır. Cildiye alerjik bir şey dedi. Doğuma kadar maalesef devam edecek gibi. Verilen ilaçlar ise yaramıyor onun için doktorm risk almak da istemiyor
Minniemouse89 Ciğer geliştirici iğne yapmaya gerek yok dedi .şekerden dolayı çocuk 2 hafta ilerde . Bi dr 37+5 te sezaryen günü verdi . Diğeri de 35+6 dio arada kaldım . Erken alınırsa köyü bşy olmasından dolayı çok korkuyorum
Musonn Minniemouse89 kötü birsey olmaz inşallah. Cigerlerinde sıkıntı olursa küvöze alırlar. İnşallah o da olmaz. Bebeğiniz erken doğum riskini atlatmış
Aysegul1612 Minniemouse89 sizin fikriniz tabiki önemli ama bir hafta daha beklenebilir bence sağlıkla doğurmak nasip olsn inşallah
Minniemouse89 Neslihan1903 idrarda protein kacagi var . Ilk bebegi 38 haftada kaybettik o yuzden erken alinsin istedik biraz riske atmamak icin
Meloss37 Minniemouse89 ben 35 in sonu 36 nın başı doğum yaptım küveze girmedi bebeğim şükür ve öyle aman aman kilolu Bi bebişte değildi Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Busracobann Minniemouse89 35+4 de kızımı doğurdum canım ben ciğer ignesi vuruldugum için şükür kuvöze girmedi
Minniemouse89 Busracobann sekerim var bnm ciger gelistirici sekerini firlatir yukariya dedi . Sen de bi yan etkisi var miydi