Gmommysboy Esra_80_ aile hekime sordum bu ne böyle kaç doz yaoılcak diye(dün ilk doz) bazen bi kere yeterli oluyor bazen 2 yani ne kadar olacagına en bştan bişe demiyorlarmış..aşı iyidir..demirden korksak trene binmezdik mantığıyla doğumun yanında bu ne ki deyip stres yapmayın
Burcum17 Esra_80_ ilk dozda vurulduktan bir gün sonra kolumda başlayan ve üç gün süren ağrı yaptı, ama günlük aktivitelerini o kadar da etkileyecek kadar değil, ikinci dozda hiçbir şey olmadı 😊 Alışıyor sanırım ☺️
Medine_25 Esra_80_ Ben sağlık ocağında ki ebeme sordum bugün yapma ertesi gün yapabilirsin dedi ama ben yine bir gün daha bekledim ayrıca banyo yapmak iyi geldi ağrısı hafifledi sanki yumuşadı gibi ama tabi bu kişiden kişiye değişir 🥰
eda2242 Esra_80_ kız yok beeee ben ki iğneden korkan birisiyim yaptırırken ağlıcaktım düşün 😂 asla ağrı yok öyle büyütülcek işinden edecek gibi değil sadece vurulurken kendini sıkma kasma yani bi gün iki gün belki azıcık ağrı yapıyor okadar benim öyle oldu hiçte umursamadım sende kötü düşünme 😂🤷
Esra_80_ eda2242 yaa ne kadar samimi bir şekilde açıklamışsın 😂☺️Hadi bakalım artık yarın nasıl olursam 😂😂
Bilge44 İlk doz yapılan tetanoz aşısının koruyuculuk süresi bulunmamaktadır. İkinci doz yapılan tetanoz aşısı 1 – 3 yıl arasında koruyuculuk sağlar. Üçüncü doz yapılan tetanoz aşısı 5 yıl süreyle korur. Dördüncü doz yapılan tetanoz aşısı 10 yıl boyunca korur. Son olarak beşinci doz yapılan tetanoz aşısı kadını doğurganlık çağı süresi boyunca korur.💉
BeybininAnasi Esra_80_ bence çok aşırı değil. Bi ağırlık oluyor ama eve gider gitmez buz basın, kolonyayla ovun. Rahatlatır
BurcuLice Esra_80_ bende acı olmadı sadece kolumun üstüne yatamadım hafif bir ağrı yaptı arada onun dışında birşey olmadı şükür
Bilge44 Esra_80_ Ilk hamilelikte 2 doz sadece. 💉💉3. Doz doğumdan sonra. 4. Ve 5. Doz ise ikinci gebelik zamanı.💉💉💉💕
maviruya Esra_80_ Bende de 1 hafta hatta belki daha fazla ağrı yaptı koluma. Hatta bazılarında ateş falan da yapıyormuş da tabi kişiden kişiye değişiyor o
Eski9 Esra_80_ ilk kızımda 5 sene önce hicbisey hissetmemiştim şimdi 2 hafta sonra aşı var bakalım nolcak bende aşıyı olup nemlekete gitmeyi düşünüyorum inşallah
Selenay3535 Esra_80_ Ağrısını geç ben ilk dozunda bayıldım 🤭😂 ilk dozu ağrı yapıyor ama ikinci dozunda öyle çok bir şey hissetmiyorsun 😊
Mayisbali Selenay3535 kızlar ben ilk dozumu oldum da çağırmadılar ikinci doz için 25. Haftada olsam ikinci dozu sıkıntı olur mu?
Mavera54_04 Esra_80_ yok canım oyle bir ağrısı yok sadece hafif bir sızı oluyor ama günlük hayatını etkilemez ağrı yapmıyor yani
Bilge44 Esra_80_ 3 ay mi 6 ay mi öyle bir zamandan sonra 3. Doz aile hekimligine sormak lazım. Olsun bence tamamlamak en iyisi hepsini hayat bu sadece doğum değil kaza var, bela var, başka ameliyatı var. Tedbir bizden takdir Allah’tan 🥰🤲🏻
arzumkaya Esra_80_ valla canim ben bugün ikinci dozumu oldum ilkinde basta agri falan yapmadi ama sonradan cok agri yapti kolumun üstüne uyuyamadim bi süre. Bugun ki doz da etkisini göstermeye baslar yavaştan😀😀