PinarCaliskan Merhaba 10+6 İkiz gebeyim. Sabah çok minik kanama geldi peçete. doktorum progesteron verdi. Kullanan var mı aranizda ? Cok tedirgin oldum
Gizmolata PinarCaliskan ben 20. Haftaya kadar yaşadım mutlaka kullanın hafif akıntısı olur onun alttan alıyorsanız. Dinlenin bol bol
Pnrss06 PinarCaliskan 5+6 yım pazartesi pembe lekelenmem oldu dr progestan verdi üc gündür fitil seklinde kullanıyorum.Cok sükür lekelenme ogün kesildi.1 hafta daha kuşlanıp doktora gidicem.İlacın zararı yok aksine faydası var.Düsük kanama vs önlem amaclı.
PinarCaliskan Gizmolata Daha yeni verdi kullanacağım bakalım tehliken yok ama tedbirli olmak için kullan dedi. Alttan alacağım bakayım 😕
Gizmolata PinarCaliskan düzenli kullanın böyle su gibi bi akıntısı oluyor endişe etmeyin, kanamanız olduğu için vermiş ama bazen kanama olmasada önlem amaçlı verilebiliyor daha önce düşük yapanlara falan güzel bir ilaç
PinarCaliskan Pnrss06 Benmde sabh o an peçete ye leke geldi ama sonra hiç bişi yok gelmedi yani ama kullancam yinede bakalim