Kdrgmz Kızlar ben 4+6 günlük gebeyim sürekli ıstıfra etmesem bile sürekli böğürüyorum yani kısacakmış gibi olup kalıyor erken mi sizce bu kadar erken belirtileri başlayan var mı ?
Uysal1628 Kdrgmz 😂😂 yav bende niye yok kusma falan 😂 6. Haftaya girdik şükür ama yok ne kustum ne başım döndü. Sadece çok acıkıyorum ve çok uyuyorum
Beyzan Kdrgmz kadından kadına degisir ama benim bildiğim biraz erken genelde 6. Haftadan sonra başlıyor en yoğun 8-12 arasi sürüyor. Pek çok kadında azalıyor benim 16. Haftaya kadar sürdü. Şükür yeni bitti
Esmanurkaya Kdrgmz 6 haftadan sonra basliyo biraz erken başlamış inşallah erken biter gerçekten çok zor 13 haftaligim hala duzelmedim Allah yardımcın olsun
bircivcivannesi Kdrgmz biraz erken başlamış ama bunyeden bünyeye değişkenlik gösterir, belki de gebelik hormonu hızlı yükseliyor ki kötü bı şey degil bence ogurmeler istifraya dönüşüyor zaten, inşallah erken başlamış erken biter 🌼
Esmanurkaya Uysal1628 İnsan kusunca rahatliycak saniyo daha kotu oluyo bütün gebeler oylemi bilmiyom ama ben öyle oluyom
Kdrgmz Zaten henüz tam belli değil teyzeleri ben erken öğrendim ilk öğrendiğim de ayın 1 idi 21 di değerim 3 de 80 çıktı değeriim adetim ayın 7 sindeydi bir iki gün daha bekledim bu gün kan verdim bakalım inşallah yükselmiştir değerim kusuyorum vs ama yinede insan korkuyor rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🥰🍀🍀🙏🏻