Yetkin29 enise2017 allah kurtarsın canım biziimde inşallah cuma günü belli olcak normal mi sezeryan mı olucağı
edakah Yetkin29 37 +3teyim fakat 2 gündür ara sıra hafif ağrılar yasiyorum sol tarafimda sancı oluyor Bebeğim toplanıyor ve birden baskı yapıyor o an wc ye gitmekte zorlaniyorum
Erkekannesi41 Yetkin29 37+6 yım bende aynı sorun bende de var su gibi ter içinde uyanıyorum doktoruma söylediğimde diyafram sıkışıyordur dedi şeker ve tansiyonuma baktı her şey normal
Feyzaaa1 Erkekannesi41 canım konuyla alakasız olcak ama sürekli hareketli olan bebegin 36+2 itibariyle sadece kımıldıyor bugun belki hareketlerini üc dört kere anca hissettim yeri daraldığı içinmi acaba yoksa canımı istemiyor😁tedirgin oluyorum sizin de öylemi
Erkekannesi41 Feyzaaa1 yeri daraldığında hareketi azalır diyorlar benim de gündüz neredeyse hiç yok akşam 8den sonra çok hareketli oluyor ve ve toplanarak hareket ediyor hep bebeğin saatleri hareketi kendisine göre değişiyor işte hepsi farklı 😙
threestar Yetkin29 bağırsaklarım daha kısa sürede boşalıyor biraz ishalimsiye dönük genelde sık çıkıyorum, 37′yim ben de
Gulsah_1626 Bende 37+6 dayım bugün karnım çok sert çatlıcak gibi hissediyorum kendimi ishalım bi kaç gündür ayağa kalktığım da sanki baskı hissediyorum bide bebeğim çok hareketli