111annee Kızlar ayak parmağımda 2 tane nasır var beni çok rahatsız ediyor yürürken. Hamileyken nasir bandı kullanilirmi bilginiz varmı doktor a soramadım 1 hafta sonra gideceğim ama dayanılır gibi değil
Nur000 111annee bende vardi cok buyumustu ve aciyordu uzerine bastikca. Sicak suda beklettim yumusayinca tirnak makasiyla nasirin ölü derilerini kestim. 1 hafta icinde kendiliginden küçülüp gecti
Mrymeral 111annee aynı sorun bende de vardı doktora sordum doktor içeriğini bilmiyorum ama kullanmanı tavsiye etmem dedi ben de duştan sonra ince makasla kestim şuan daha iyiyim
Nslhnkr 111annee of benimde aynı sorunum var nasır bandı solüsyon yaptım yok sökmedi. yumuşadı tırnak makasıyla kestim yine aynı. Agrısından bişi yapılmıyo kabus oldu
Kaderimm 111annee cnm yapabilirsen nasirin üstüne domates sar kalın çorap giyip öyle yatbgece bı kaç sefer dene ise yaradığını duymustum
111annee Kaderimm hep denedim faydası yok eczacı sıkıntı olmuyor dedi aldım yapacağım nasir bandını 3 gün duracakmış bakalım faydasını görürsem yazarım çok sağolun
Nurakdas- 111annee merhaba biraz uzun süre olmuş ama nasır bandını kullandınız mı 3 gün oldu bekleyeli çıkardım delik oluşmuş çıkmış gibi etrafı mor ama sert ne yapmam gerekiyor