Faddi54 Kızlar çok afedersiniz gece lavabo ya çıktım iç çamaşırm da hafif ıslaklık vardı sonra Sabah çıktım yine hafif ıslaklık vardı ya kaçırıyorum bişe var yanı içim hiç rahat değil su gelme ihtimalimi ne gibi belirtiler meydana gelir peki?
bus91 Faddi54 su gelmez Allah korusun akıntın oluyordur bende 27 haftalıgım ıslaklık o altına kaçırsan koku olur ben dün kont gittim akıntı dedıler sıvı su gıbı degılmı
halitefe Faddi54 renksiz ve kokusuz ise su dur canım o ve buntarz sızıntılar olabiliyor ama doktora gitmen lazım bebeğin suyu ne durumda kontrol edilsin sızıntı şeklinde gelir farketmezsin bebeğin suyu iyice azalırsa problem olur
aybarsdefne Canım su gelse çok daha fazla ıslaklık olur vede akıntı oluyordur yada idrar kaçıyordur bebek hareket ettikçe
aybarsdefne Faddi54 öyledir çünkü bende 25 haftalık hamileyim ilkindede böyle oluyordu şuan da böyle hatta bazen gece bile kalkıp çamaşır değiştirdiğim oluyor tabi elimde olan bi durum değil ne yazıkki hareket ettikçe sızıntı olur
hazal2131ds Bendede oluyor aynısı ama telaş etmedim nedense. Çünkü ara ara oluyor ben peçete koyuyorum genelde iç çamaşırıma. Öyle takip ediyorum.