FeriDEniz 34 haftalık olduk. Yalancı sancılar, bel ağrıları eksik olmuyor. Bebeğimin kıyafetlerini yıkadım yıkamasına da ütüsü iki gündür bitmiyor. 🙈 biraz fazla ayakta dursam anne artık sınırını bil dercesine sertleşiyor karnımda, uzanmak zorunda kalıyorum. Sanki gününü beklemeyecek gibi bi his var içimde. Bari 37-38 haftalık olsa da öyle doğsa diyorum.
Sevgiarslan FeriDEniz Aynı sekildeyim bende canım banada beklemeyecek gibi geliyor sürekli aşağıya doğru ittiriyor. Hayırlısıyla kucagimiza alırız yavrularimizi inşallah 😊
Sevgiarslan Erkekannesiiii yaaaa Çok az kalmış seninki 😊 Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin canım
Homozigotmutant Sevgiarslan 37 olduk Allah’a çok şükür izne ayrıldım bir ay oldu iş güç zaman geçiyor ama sabrım artık çok azaldı . Bayramda doğuracağım diye biraz korkuyorum doktoru memleketinden çağırmak zorunda kalacağız 😂 hayırlarla kavuşalım evlatlarımıza
Merve1996 Bu gece 33 hafta oluyorum Allahin izniyle 49 kalıyor.Benimde bu zamana kadar biseyim yoktu.Ama iki gündür kalcam aciyor yururken oturup kalktigimda canim yaniyor gece saga yatsam sola yatsam vuruyor assagi taraflar gunduz desen otursakta uzansakta arabada yolculuk yapsamda yurusemde hareket ediyor masallah kizim hic durmuyor 😊
HamideKamuranKaranfil Son 54 gün o kadar gün geçti son günler geçmek bilmiyor Allah sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsin kızlar