Serapakcay Yasinimmm 18+2 henuz anlayamadim bazen bi kipirti oluyo gibi sonra gaz diye yorup geciyorum 😃
AycanAycan19 Yasinimmm 12. Haftada segirme vardi 17 18 de nettt hisstim ilk gebeligim erken dediler ama bn 48 kilo ilo hsmile kaldim zayif olanlar cabuk hisseder dediler. Elhamdülillah suan 24+2 tekmrler artik gucleniyo💙🧿🤣
3Mucizem 18.haftadan sonra hissettim bugun yarın sende hissedersin 20.haftaya kadar normal hissedilmemesi
Yasinimmm 3Mucizem pazar günü eşim ile biraz yürüyüş yapalım dedik o kadar yürütiki tam yedi saat yürütü çok kızdım bir insan bu kadar yürütülür mü diye çok korkuyorum bişey olmuş mudur karnım taş gibi ve hiç bir şey hissetmiyorum tekmë atışı vs .😢😢😢
hsny-58 21-22. Haftaya kadar net hissedilmiyor. 22 haftada her hareketini çok rahat hissedebilirsiniz 🥰
Yasinimmm AycanAycan19 bende 45 kilo ile hamile kaldım nasıl bir şey tekme attığını nasıl hissediyoruz
Sisi Yasinimmm canım içeriden birisi dokunuyor sana vuruyor resmen onu anlamaman gibi bir ihtimal yok merak etme:) en geç 1 ay içinde hissedersin