Busra34ybg Deniz773 mustelada kimsayal hiç bisey yok canım en iyisi o diğerlerinde azda olsa kimsal içerikler varmış etiketlerine bakarak araştırabilirsin
merenimo Deniz773 mustela ve hipp en temiz iceriklerde olan sampuanlar ikisini dusunebilirsiniz ayin 11 nde e bebekte indirime giriyor bakim urunleri
ilkcan64 Deniz773 canım İnstagram da mühendisinoğlu var ben oraya bakarak aldım bütün ürünleri mustela var mustela dışında başka birşey istetsen orada da bir sürü seçenek var
Deniz773 Busra34ybg mustelanın iyi olduğunu biliyorum da hafiften bubchene de aklım kaydı gibi , ama mustela alıcam :) teşekkürler
Ayseege6156 Deniz773 sadece şampuanı değil de bütün bakım ürünlerini bence mustela alın içlerinde kimyasal yok çünkü 🌸 saç ve vücut şampuanı var ikisi bir içerikli 115 tl eczanede yani hem vücut hem saç için ayrı ayrı almanıza gerek yok alırken 🌸🤗
nisanmaral Deniz773 benim de aklımda bübchen var. Mühendisinoğlu hesabına bakabilirsiniz instadan orda gayet detaylı incelemiş 🤗
magnolia_ Deniz773 ilk çocuğumdada mustela kullandım bundada oleyapacağım pişik kremi şampuan ıslak mendil vücut yağı hepsi keşke bebek bezide olaydı ☺️
hazal2131ds Deniz773 bir eczacı tanıdığımız mustela ürünlerini bırakınca çocukta alerji olduğunu söyledi yani o ürünü kullanınca başkasına dönemiyormuşsun. Bana saçma geldi ama bundan haberi olan var mı?