Esrasrgzl 12 haftalik hamileyim grip oldum hamileligimden once kekikle limon kaynatip icerdim gecerdi şimdi kekik icsem zarari varmi ben adet söktürücü olarak biliyorum kekigi yada baska bi çözüm önerisi olan varmı kizlar 😐
Papatya13371 Esrasrgzl bende ikiz gebeyim 4. 5. Ayım da grip olmuştum günde bir fincan nane limon yada ıhlamur içtim doktorum içebilirsiniz demişti. En önemlisi hergun üç dört tane mandalina yedim bir Tane portakal yedim. C vitamini yiyerek bir hafta içinde duzeldim. Mutlaka c vitamini yiyin
Busra34ybg Esrasrgzl nane limon içebilirsin canım bide ılık suya bal limon sıkıp iç bol meyve tüket günde 2 fincanı aşmayacak şekilde ıhlamur içebilirsin demişti benim doktorum ama sen doktoruna danış öyle iç ne olur ne olmaz geçmiş olsun
bircivcivannesi Esrasrgzl kekik yağıyla ya da cayiyla gargara yapabilirsin içmekten çekiniyorsan, bol c vitamini tüket ve dinlen canım Allah şifa versin
Esrasrgzl Papatya13371 c vitaminini cok tuketiyorum aslında ama bi nane limon yapsam bisey olmaz heralde 😣 sadece grip olsa iyi bide baş ağrısı var 🙄
Papatya13371 Esrasrgzl doktoruna sor istersen yinede canım bir fincan içebilirsin dedi bana. Bide balli limon iciyordum ılık suya balla limon karıştırıp iciyordum onuda deneyebilirsin. Grip biraz zorluyor hamilelikte insanı geçmiş olsun şimdiden bol bol dinlenin
minebilal bende cok fena griptim iki defa atlattim . ihlamur cayi yaptim icine bal koy sicak sicak ic ben bu sekilde bi kac gune atlattim . tabi herkesin bunyesi farkli ama benimkisi böyle gecti. gozlerimdeki yas bile durmuyordu. gecti cok sükür.