d-b_2019 dün aşırı bi şancılandim normal bi şancı gibi değildi ölüyorum sandım neyse yarim saat sonra falan geçti ama baş dönmesi çok var bayılacak gibi oluyorum YUMURTALIK KIST PATLAMASI olabilir mi yasayan varmı karnıma dokununca açıyor yasayan varmı nolur
Aleynaa98888 d-b_2019 o agri bendede olmustu gecenlerde kistim cok buyumustu o yuzden agri yapiyormus..simdide catlatma ignesu yaptirdim 2tarafdada yumurta buyumustu sol taraf kist yapmis ve cok agriyordu sag taraf cok sukur patlamis bakalim..
Merve8494 d-b_2019 ben o ağrıyı çok çektim ama geçmiyordu benim ağrım 1.5 saat aralıksız ağrımıştı acile gittim kıstın patlamış dediler bastırınca felaket acımıştı ara ara adet ağrısının çok çok üstü bi ağrı
d-b_2019 Aleynaa98888 yok adetime 1 hafta var daha doktorda yok napcam bilmiyorum ayağa kalktigim an baş dönmesi mide bulantısı oluyor 5 den beri uyuyamiyorum korkudan
Aleynaa98888 d-b_2019 canm belki hamilesin? Umutlandirmak istemem ama cok okudum forumda adetden 1hafta 5gun falan once ogrenenleri istersen bi test yap yada baska dr git bende oyleydim yerden kalkamiyordum kistim baya buyumus