esraizmirli NebahatBoncuk evet canım öğleden sonra içiyorum 2 3 gibi Allahıma hamd olsun baskı falan azaldı yok denecek kadar az hatta sade maden suyuda baya iyi geliyot dene 🥰
NebahatBoncuk Mom084 evet bende gitmistim olctu normaldi ama boyle agrim.olunca korkmaya basladim bende
NebahatBoncuk Mom084 bendede ayni sorun var kuzum. Gunde 7 8 kere atan cocuk simdi anca aksam.yemeginden sonra atior
archmom Bsmlh yok canım ben İzmir de yasıyorum . Ama bence bir konu baslıgı aç ve istanbulda perinatolog önerisi iste 🙏🏻
Bsmlh archmom şimdi geldim amnıoşur negatif enfeksiyonum uc kısımda dedi atmak üzereymişim suyu 5 ve armut suan sıkıntı ve sızıntı yok evet suyu az ama böyle stabıl tutarsak dayanır dedı
Zhrblt Mom084 merhaba rahim ağzı boyutunu nasıl ölçtü alttan muayene ile mi ben bilmediğim için sormak istedim?
Minnakkannesi NebahatBoncuk normal canım korkma tahmin büyüdüğü için. Zaten doğum sancısı o kadar farklı bir şey ki gelse direk bilirsin emin ol🤗 bizde 21 haftalığız dün ahladım kasık agrımdan patlayacak sandım doktorum böyle durumlarda ilişkiye ara vermemi söyledi
Sidal Mom084 merhaba benim de o hafta da öyle oldu hatta çok korktum çok az vurdu her zamankinden ama 3 CÜ gün düzeldi bazen pozisyon değiştirdiği için çok rahat hareket edemezmiş bebekler korkmayın bol bpl uzanın
Neslihan1903 NebahatBoncuk çatı ağrısı olabilir magnezyum isterseniz doktorunuzdan rahim ağzınızı ölçtürün birde