BusraSY Semradddd E-bebekte her fiyata var. Biz kraft fit modelini aldık. 2000₺ biraz pahalı oldu ama gerçekten çok sağlam. Lastikleri olsun felan çok sağlam gözüküyor. Bizede öyle bir şey lazımdı. Tayinciyiz gideceğimiz yerlerde yollar nasıl olur bilemiyorum😅😅😅
eCeCik Bende şey duydum arka tekerlekleri tek olduğunda araba daha atik ve daha manevra kabiliyeti yüksek oluyormuş😞 chicco ohlala yı beğenmiştim ben 3.8kg çok hafif ama çift tekerlek bu durumla ilgili bilgi ya da tecrübe sahibi var mı ?
Aslibolman Benetonun bebek arabaları indirimde şuanda. Siparişini verdim hatta travel sistem ana kucağı var 680 tlden 349 tlye sipariş verdim bugün gelecek hatta.
Zeykem Semradddd canım geldı arabamız kurduk cok harıka bısey daha tam cozemedm ama baktıkca bıyerını cozuyorum bence almalısınız bu fıyata kacmaz
Semradddd Zeykem onun bir üst modelini de gördüm 1200 yazıyordu o da güzel görünüyor 4 yaşa kadar kullanılabilir yazıyordu. İçi kumaşı nasıl peki çok sevindim iyi olmasına. Bende araştırmaya başladım ama şimdiden sizinkini daha çok beğendim
tco Semradddd kraft in profit modelini aldik. Her magazada bulunmuyor renginden dolayi . Kraft fit modelinin aynisi ama renginden dolayi profit olarak geciyor. Cok bebek arabasi inceleme firsatim oldu yegenimin arkadaslarimin vs. En cok bu modeli begendik
EzgiK Birgulbasegmez2 canım Fatih'te bi alt geçit Ayhan Bebek diyede videoları var internet üzerinden bakıp istediğin modeli araştırabilirsin 😊
Zeykem Semradddd ya fiyat sınırınız yoksa daha iyilerinide bulursunuz tabıkı herseyını cozdum gayet guzel youtubeden kurulumunada bakıp ızleyebılırsn adını yazıp herseyını anlatıyor
Aslibolman Semradddd miniçonun sitesinde ürünüm geldi bu arada o kadar güzel ve genişki resimde göründüğünden çok daha güzel ürünün linkini attım canım bakabilirsin. https://www.e-minico.com/beneto-bt-555t-new-aero-ana-kucakli-travel-sistem-bebek-arabasi-kirmizi-u-54115.html
Semradddd CneytMirayTuna Memnun kaldınız mı nasıl peki kullanışlı mı hafif mi hayırlı olsun bu arada 🙏🏻🤗
B8use Semradddd tek elle acilip kapaniyor ben memnunum hantal bi araba degil youtube de cybex iris yazin videosu var . Travel sistem degil tek araba . Cunku 6 ay 12 yas olan cybex in oto koltugunu alacagiz