ilk gebeliğim çok şükür hiç sorunsuz ilerliyordu bu sabah uyandım salona gelip koltuğa otırduğumda ılık bir su geldi ama çok fazla değil. suyum mu değil mi bilemedim eşim işteydi ona söyledim bi kontrol et dedi sonrasında birşey gelmedi ama içim rahat etmedi öğlen doktora gideyim dedim doktor baktı kontrol etti dedi bir sıkıntı yok bebeğin suyu var ama nst çekelim sonrasında da amniyosentez testi yapalım nst normal çıktı amniyosentez testine gittim pozitif çıktı meğer çocuğun suyuymuş gelen, doktor da şaşırdı sonuca, yapcak bişey yok dedi doğuma almamız lazım ama hiç sancım yok açılmam yok ilk suni sancı denedik hiç açılmadım ve çocuk daha küçük diye kalp atışları artmaya başladı doktor dedi ki kalbi suni sancıyı kaldıramıyor ister bekle bi gece ama o sürede suyun geldiği için çocuk mikrop kapabilir sezeryan yapmak en doğrusu şuan dedi tamam dedim o zaman epidural sezeryan olsun dedim (epidural yapmak en yanlış verdiğim kararmış herşeyi hissettim çok ağrı yaşadım en son bebeği aldılar ben beni uyutun diye bağırdım dikişimi atarken tamamen uyuttular) sezeryan olacaklara tavsiyem tamamen uyuyun karın kaslarım çok sıkıymış herşeyi çok fazla hissettim en sonunda uyandım bebeğim 3250 gram 50 cm doğdu❤️ küveze aldılar şuan ama durumu iyi dediler yarın tam kontrolleri yapılacak birkaç gün küvezde kalabilirmiş bana gelince ben sezeryanı kolay sanırdım yürümek çok zor dikişlerim acıyor eğer benim gibi ekstrem durumunuz yoksa normal doğum deneyin gerçi işte bazen herşey sizin dışınızda gelişebiliyor gerçi buna da şükür bebeğim iyi, küvezde gördüm daha sütüm gelmedi inşallah yarına kadar gelir elektrikli pompa kullanıyorum hastanenin, eve de mutlaka elektrikli pompa alman lazım dediler çocuğun sütünü sağıp bize getirceksiniz dediler bakalım yarın doktorlar ne diyecek bebeğimin durumuyla ilgili Allah hepimizin yardımcısı olsun herkesi sağlıkla çocuğuna kavuştursun 😇🤲