Fundakarakaya Kızlar 25+0 dayım 8 kilo almışım ama kilolu hamile kaldığım için doktorum çok dedi son 3 ayda daha çok kilo alınıyor diyorlar nasıl kilomu koruyabilirim yada kilo verebilirim 🙄🙄🙄
Ayda_Lina Fundakarakaya bende 23 e kadar 8 almıştım sonra diyetisyene gittim şuan 33 haftalığız 11 kilo aldım yani 3 Ayda 3 kilo aldım hatta ben değil sadece bebek alıyor kiloyu artık 25 den sonra bebek alıyor diyetisyenin çok faydası var
Melike0642 Fundakarakaya Merhaba canım bende 31+2 haftalık hamileyim neredeyse 2 aydır kilom sabıt şeker cikmisti bende doktor diyet yapacaksın dedi liste vermedi bende beyaz ekmek şekerli şeylerden tatlıdan makarna pilav ve hamurislerinden uzak durdum ilk başta 3 kilo falan verdim şuan ise kilom sabıt çok şükür bende 8 kilo aldım inşallah böyle kapanışı yaparim sende böyle yapabilirsin istersen
Ayseege6156 Fundakarakaya 7. Ayıma kadar 5 kilo almıştım şuan haftaya doğumum var son üç ayda 7 kilo almışım 🤦🏼♀️ Toplam 12 kilo yani bence çok dikkat edin haftanıza göre alımınız çok fazla son aylarda çok hızlı alınıyor ben nasıl aldığımı anlamadım bile
Bademmmm Bende gebeliğiime zayıf başladım 55 kiloyla ama ben kendimi bildim bileli zayıf biriydim 45 kilolarda bile oldum 55 kiloyla hamile kaldım suan 30 haftalığım 69 kilo almışım çok mu bu kötü birsey teşkil eder mi
Cramel Fundakarakaya 7 ve 8 de birer kilo aldım 9. Aya girdim onda da zaten ben değil bebek kilo aldı
Attent Fundakarakaya canim 9dan sonra yemek yeme cunku 9dan sonra ne yersen sana yağ olarak geri gelecek seker tatlı uzak dur beyaz ekmek pirnic uzak dur meyve porsiyon şekilde tüket fazla degil ben 58 ile kaldim 63 kiloyum 33 haftamdayim 6 kilo aldim dikkat ettim cok bebek kilo alsin die onu ye bunu ye sonra anne kiloları ile baş başa