Burcudan Kızlar hamile yastıgı kullanan memnun olan trendyolda baktm yorumlar biraz kafamı karıştırdı önerebiliceginz biyer varmı
Vildan_C Burcudan Ben 18. Haftamdan bu yana kullanıyorum çok faydalı e bebekten almıştım 60₺ almıştım o zaman. Tavsiye ederim 🙏🏻
Gulbaharklc Burcudan buldum ama yanlış biliyomusum sürekli alışveriş yaptığımdan trendyoldan almışım cnm linkini bırakıyorum bakarsın https://ty.gl/ldui1q6r
CerenYigit Burcudan onlar biraz pahalı geldi bana eşim terzide istediğim gibi yaptırdı daha uygun oldu düşünün isterseniz oğlum 2 yaşında o kadar alıştım bırakamıyorum hla onunla yatıyorum
Basak0503 Esmualla e bebekte fiyatı sanki ben yüksek gördüm siz almısmıydınız fiyatı ne kadardı. İnternette daha uygun sanki
Burcudan Mary06 yatarken çok zorlanıyorum yüzüstü yatmaya alışkınım kendimi hep öyle buluyorum belki işe yarıyodur kullanıp memnun olan vardır diye sormak istedim
Gulbaharklc Ben kullanıyorum çok da iyi geliyor onsuz yatamıyorum hatta çokda faydasını görüyorum hepsi buradadan almıştım pahalı da degil 50 TL’liklerden aldim tavsiye ederim
Burcudan Gulbaharklc aldıgınızın linkini atma şansınız varmı trendyoldakilrre hep içi çok boş faln yazmışlar
Burcudan Vildan_C bende alıcam bu gidişle 14.haftayım sonuna kadr kullanırım artık teşekkür ederim ☺️
mommy_bee Aldım ama ben alcak yastık seviyorum kullanamadım boynum ağrıdı. Sırt cok rahat oluyor. Eger yüksek yatarım derseniz alın bence.