Seliner Merhabalar sevgili anneler, 13 haftalık hamileyim. En basindan beri meme ucum inanilmaz hassas el degmiyo acisini anlatamam. Basta belirti olarak zaten oluyormus ama bu gecmiyor mu? Sizde durumlar nasil?
Gokceeeee-_ Seliner Ben 27 haftalığım şuan bende de oluyor ara sıra sızlıyor ama bir zaman sonra geçiyor canım çok sık olmasa da kendini hissettiriyor
Senemolcay Seliner ya benimde 10. Haftadan beri çok ağrıyo özellikle sağ gögsümün ucu 17 haftalığım şuan ne zamana kadar sürer bu ya ben bebeğimi nasıl emzircem bu ağrıyla inşallah bi an önce geçer
Seliner Seftali1 benimki öyle değil pek değişikmiş demek herkeste farklı oluyor.. benimki hassas yani sütyen değsin elim değsin vs acıyo inanılmaz
Gokceeeee-_ Seliner İnşallah geçer ama o zamana kadar benim doğuma daha13 hafta var sanırım süt oluşumu başladı artık
Pelin45 Seliner 26+1 günlük hamileyim canım benimde göğüslerim çok ağrıyor uçları bida bacak aralarim acımaya başladı
Pelin45 Pelin45 bu uygulama 1hafta önden mi gidiyor canım geçen burada 25 haftalık tim doktora gittim 24 haftasin dedi
Seliner Pelin45 uygulamada belki ara ara takılmalar oluyodur ama bana hiç denk gelmedi.. bende doğru gidiyor canım
Pelin45 Seliner şimdi 11 ağustosta adet gördüm deyince uygulamadaki gibi hesap çıkarıyor detaylı ultrason doktoru ama kendi doktorum 1 hafta geriden söylüyor acaba 11 ağustosta hemen hamile kalmadım diyemi
Seliner Pelin45 bilemedim belki geç döllenmedir. Normalde son adet tarihini başlangıç alarak hesaplıyo tüm doktorlar ve uygulamalar canım. Ama bebek gelişimine göre mesela 6. Haftada 5 haftalık gelişim gösterdiyse doktor buna göre söylemiş olabilir.
CansuAkd Pelin45 bebeğinizin gelişiminden dolayı diyordur. Bir hafta geridedir ondandır. Açığı kapatır zamanla tabi
Seliner Senemolcay aynı kaygıları yaşıyoruz canım. Cuma kontrol var bi doktora sorucam bakalım ne diyecek…
Seliner Senemolcay bugun doktoruma danıştım maalesef ki bir süre daha böyle ağrır herkeste değişebilir süreç dedi. Ilık duşun iyi geldiğini söyledi göğüs ağrılarına.. umarım işe yarar
Dnz_yksr Seliner 24 haftaligim hamileligimin basindan beri var suan baslardaki gibi cok degil ama hassas hala