Nzlefe Arkadaşlar 27+5 hamileyim gece uykumdan yataktan düşecekmiş gibi sıçrayarak uyanmaya başladım aranızda bunu yaşayan varmı ben uyandıktan sonra bebekte hareketleniyor
Sevgiarslan Nzlefe bende de sürekli oluyor canım alıştım artik😂 eşim dalga geçiyor nerden düştün gene diye😂😂
Hanifekucuk Nzlefe bende uyku dahil günlük hayatimda yaşamaya başladım bu durumu. Telefon çalsa sıçrıyorum.
SedaUfuk54 Nzlefe genelde o durum sırt üstü yattığınız zaman olur bi anda boşluğa düşüyor hissi olup sıçrıyoruz yatmadan önce ayetel kursi okumanızı tavsiye ederim yani bide uyuyana kadar yatış şeklinizi değiştirirseniz rahat edersiniz 😊😉🤩
Merve26 Nzlefe bu durumun gün içinde kendini kastigin için uykuda gevşeyen kasların neden olduğunu duymuştum bi doktordan ama sen yine dikkat et kendine
Sevgiarslan Nzlefe Allah korusun ama gerçekten kötü birşey ben hamile olmadan önce de oluyordu hamilelikte çoğaldı 😂😂
Mmelikee Hanifekucuk ay bnde oyleyim kapi zili caliyo ona bile panikliyorum hemen ne bicim bisi bu cozemedim hemen aglayasim gelio korkudan cok sacma ama boyleym 😣
Esesli Nzlefe başucunuzda dua kuran falan bulundurun belki birşeyden korkuyorsunuzdur. Banada çok olurdu eskidena böyle yapınca rahatladım
Nzlefe Deletedmom83 ben düşme korkusuyla sıçrayarak eşimin yattığı tarafa atıyorum kendimi birde adamcağıza kenara kay diyip duruyorum zavallım yatağın ucunda yatıyor
Deletedmom83 Nzlefe benimkiside gece uyanıyor aşkı. Nolur az öteye git diyor ☺️ Geçen gecede diyo aşkım sen. Nasıl yatıyorsun gece kalktım üstümde kaşınıyorsun🤣 dedm acaba benimi dürtüyor uyanayım diye ama baktım uyuyorsun diyo🤣