_imra_1213 Hanımlar varmı acaba benim gibi olan bu nasıl birşey anlamış değilim? Bide vucudum o kadar yorgun ki sanki beni dövdüler kemiklerim ağrıyor, erteside zombi gibi geziyorum ortalıkta 🧟 enerjim çok düşük yaa
Sose _imra_1213 tammm şuan bahsettiğin yerdeyim.. Çok uykum var hem bebeğin hareketlerinden hemde yorgunluk bitkinlikten uyuyamıyorum 👶🏻🙄
KMerveK Haftamdayım son bir aydır gecem gündüzüm birbirine karıştı baykuş gibiyim çok uykum var ama bi o kadar da yok sabah 6 ya 7 ye kadar dolanıyorum uyumaya çalışıyorum O saatlerden sonra sızıyorum 😅
Meltemli _imra_1213 galiba normal 37 hafta oldum bı iki haftadır böyleyim uykusuz takılıyorum zombi gibi 😀 çok uyumak istiyorum ama olmuyor bı saat uyuyunca sanki gözlerim saatlerdir uyumuşum gibi ayık kalıyor
KMerveK _imra_1213 valla bakıyorum burda çoğu kişi benzer uyku postları açıyor demekki herkeste olan doğal bi durum
BusrAlpay_34 _imra_1213 37+5 olduk kaç haftadır bnde öyleyim uykum var dalamıyorum bnce vucut kendını uykusuz gecelere hazırlıyor 😄
Naz3446 _imra_1213 aynen canım bende 36+5 uykum var deli gibi ama uyuyamıyorum rabbim sağlıkla evlatlarımızı kucaklarımıza almak nasip etsin artık dayanacak gücüm kalmadı 😁🤲