Kbrarz Bir kızım var 5 yasında adı Arzu😊Ablamız kız olursa kardesim ismi AzraNur olcak diyip durdu bugunde ögrendik cinsiyetimizi ikinci kızımız olucak nasip olursa🤲bizimde kulagimiza hos geldi anlamida guzel ismin birde sizden fikir almak istedim😊
Gizmolata Kbrarz azra ismi çok karizmatik bir isim çok güzel sadece yanına nur gelince çok değiştirmiş. Bence tek azra güzel ama tabi önemli olan sizin içinize sinmesi adıyla yaşasın🥰
tgbktszdmr Kbrarz bence kızınızın bulması çok hoş olmuş dinleyin onu derim ki kardeşlik bağları güçlü olsun 💪🏻 🥰
Kbrarz 132025 Tesekkur ediyorum.Allah mı soyletiyo ne boyle bir isim ne esimin nede benim aklima geldi bir zaman kiz olirsa tutturdu AzraNur olsun diye 😊😊
Kbrarz Neslibt72 Tesekkur ederim babasiyla ikimizin kulagi alismaya basladi hosumuza gitti diyebilirim surekli agzinda dusurmedigi icin ablamiz😊
Kbrarz tgbktszdmr kucucuk cocuk hayret ettirdi bizi inanin sanki icine dogmus gibi surekli tekrarlayip durdu bu ismi ve bugun ogrenince cok sevindi 😊
tgbktszdmr Kbrarz e ne güzel işte çok şanslısınız öyle bi kızınız olduğu için☺️☺️ Bizimde kızımız olacak dua etsin sizin akıllı bıdığınız bize❤️
Kbrarz tgbktszdmr Tesekkur ederim.Severek ederiz dua minik prensese saglikla gelsin insallah hayirli evlat olsun🤲😊