Sibelina Merhaba arkadaşlar bugün tam 17 haftalık oldum ikinci gebelikte daha erken hissedildiği söyleniyor ama ben henüz hissetmiyorum siz ne zaman hareketlerini hissettiniz acaba? Kiloyla alakası varmı acaba 😊
birprensesvebirprensannesi Sibelina 15. Haftada pıt pıt ufak tefek hissediyordum 16 17 de durdu hiç hissedemiyor gibiydim 18. Haftamdayım daha net hissediyorum 🙏
yildizfero01 Sibelina hareketler ikiye uce bakmıyor cnm inanma onlara çünkü her bebek farklı oglum ilk geveligimdi bu haftalarimda beni yatirmiyurdu Simdi jizim olacak nasipse 28+2 yim hanim efendinin keyfi gelmişse oynuyor keyfi gelmemisse oynamıyor
Haticeyuce31 Sibelina oğlumda 18+2de hissettim Yani bu bebegimde 16+1 de hissettim simdi 19+2yiz net bi şekilde hissediyorum kıpır kıpır valla ayni abisi gibi hareketli bi cimcime geliyor sanırım 😊 kilo ile alakası varımdır bilmiyorum ama duymuştum zayıf insanlar yapıdan kaynaklı daha erken hissedebilir kilolu kadınlar bir tik daha gec hissedebilir diye ama ne kadar gerçektir bilmiyorum tabi bu aralar hissedersiniz merak etmeyin 😇
Sibelina birprensesvebirprensannesi Evet ara ara damar atar gibi hissediyorum bende ama çok net değil.
birprensesvebirprensannesi Sibelina Canım 18. Haftamdayım ve hala çok fazla hissedemiyorum yani öyle günde 3 5 tane netleşmeye yavaş yavaş başlıyor zayıf bir insanım ama dediğim gibi daha yeni heni hissetmeye başlıyorum diğerleri çok çok küçüktü dediğin gibi damar atması gibi balık kayması gibi falan🙏
Sibelina yildizfero01 Evet haklısınız her gebelik aynı olmaz herkes hareket etmesi lazım ikinci gebelikte erken hissediliyor diyor aklıma takıldı ister istemez🤭
yildizfero01 Sibelina birde inat oluyorlar benim kızım mesela detaylı ultrasona girdim doktor yarim saat ugrasti elini yüzünden çeksin resim alsın hanim efendi inadını koydu açmadı yüzünü bücür