Kenzimahfi gulsenmstf peki bizim sagimiz solumuz mu ? Yoksa karşımdan bakan için sağ sol mu onu merak ediyorum
Merveyzc1661 Kenzimahfi kızlar bu sağ sol yumurtalıklar ile ilgili sol yumurtalık erkek sağ yumurtalıkta döllenme olursa kız derler sagda yada solda durması ile alakalı değil
Leselis Ugur_eylul benimde solda döllenmiş demişti sonra sağa geçti büyüdükçe yerinde durmuyor prensesim 😂
Sumisalii Ayseozmenucar yuzuk fali yapmadim ama biberir ayniyiz 12 haftalikkken erkege benziyor dedi 13 haftalik %90kiz dedi
Leylaa6549 Sumisalii benim öyle oldu 12 kız dendi 14 erkek 16 kız 17 erkek yani bir hafta beni sevindirdi bir hafta kocamı çok değişken bir bebişim var artık detaylıyı bekliycem yapacak bişey yok😂
2prensannesi2008 Sumisalii 3 aylıkken kesin erkek demiş 4 aylık olunca belli değil demiş 6. Ayda kız demiş kız doğdu eltimin
diyhomelif Ugur_eylul tatlı ekşi ile de, sağ sol ile de alakası yok 🤭 benim sağ da erkek, full limon yedim. Anne rüyasında ne gördüyse o çıkıyor 🤗
Ayseguldt diyhomelif ayy bu doğru bende tatlı çekti canım hep tursudan tuzlu ekşiden tiksindim kızımda sağda ve rüyamda kızım vardı ismi de nesliydi 🤓
Ebrununbebe Ugur_eylul ikinci hamileliğim ekşi yiyemiyorum. Aşırrrrrııııı çikolata yemek istiyorum kız dedi doktor ☺️☺️☺️