ccnntt__ Merhaba hanımlar 21. Haftadayım TSh değerim 4.32 çıktı dr bir endokrin uzmanına gitmemi istedi.Böyle bir durum yaşayan var mi ?
Smyrhcr ccnntt__ benim zaten hamilelikten önce troid hastalığım vardı her ay düzenli olarak kan veriyorum ilaçlarım normalde 100 mg di hamilelikten dolayı 150 mg çıktı doğuma son 8 gün inşallah eski düzenime geri girerim.
gzdeakcy_123 ccnntt__ benimde 35. Haftadayim 5 kusurda çıktı dahiliyeye görünmem gerektiğini söyledi doktorum gittim ve ilac yazildi kullanıyorum artık doğum sonrasi kontrole gidilecek
Vahide-azra İşaç başlarlar gebelik boyunca denge tutmak için sonrası için değerlere yeniden bakılır devam edip etmeyeceğinize karar verirler, gebelikte de düzenli kan verirsiniz hem kontrol altında tutulur hem takibi yapılır, geçmiş olsun
ccnntt__ Vahide-azra Son 4 haftada 4 kilo aldım tsh Dan olabilir dedi dr çok yemiyorum zaten ama ben korktum hem kilodan hem de bebeğe bişey olur mu diye 😔 teşekkür ederim
ccnntt__ gzdeakcy_123 çok geçmiş olsun bebek hakkında bişey dediler mi bana bebeğin gelişimini olumsuz etkileyebilir demişti de
gzdeakcy_123 ccnntt__ son ay yukselmis canim o yuzden birsey olmaz dediler Aralık ayinda normalmis cunku degerim