miniginannesi26 Geçmiyor şu günler bel agrısından uyuyamıyorum Bile bilen yazsın ayaklarım deli gibi yanıyor nefes alamıyorum artık Rabbim bir avazda kurtarsın hepimizi 😢
Manisa4545 miniginannesi26 miniginannesi26 biz de son 34 olduk canım. Bende aynı şekilde bel bacak ağrısından ölüyorum gece olsun istemiyorum 😫 Allah’tan az kaldı 😳
hamisanne33 miniginannesi26 benimde 38 kaldı mide yanması boğazıma kadar hissediyorum iyice agirlastim bi iş yapamıyorum.ara ara doğum sancısı gb ağrı giriyor çok kötü.kalca kemiğim ağrıyor.bide hıc bisey hazır değil kıyafetler yıkanacak beşik var o kurulacak ev temizlenecek nasıl yetistircem bilmiyorm
ccnntt__ Amin canm. Ben de 21 deyim az ayakta kalınca belim çok ağrıyor eğilip kalkamıyorum. Yürüyüşüm değişti. Senin yine az kalmış bebişine kavuşmana 🤗
miniginannesi26 ccnntt__ artık yatmakta falan geçmiyor temizlik yapayım diyorum o bile yarım kalıyor 😢
sntn miniginannesi26 aynı sırt ve bel ağrısı öldürüyor gece uyuyamıyorum birde yanında mide yanması var
ccnntt__ miniginannesi26 ben bi yemek yapıyorum. süpürge bulaşık çamaşır işlerini eşime yıktım yapmazsan eve temizliğe birini çağırcam paramız mı gitsin diyorum kalkıyor hemen 😀
miniginannesi26 Manisa4545 geçen hafta hastanede yattım açılmam var diye ne gelen var ne giden artık çok zorluyor
ccnntt__ miniginannesi26 bende en çok bundan korkuyorum bekleyip de bebeğin gelmemesinden inşalalh bir avazda gelir bebişler
ccnntt__ miniginannesi26 ay bide iki gün bekledin bebek gelecek diye 🤦♀️ Başka bir dr a git istersen kontrol amaçlı onların gördüğü açıklık varsa kapanmış olamaz. Dikkat etmek lazım
miniginannesi26 ccnntt__ perşembe günü gideceğim randevu o gün artık sezeryansa da normalsede erken yada geç bişey söylesinler çıldıracağım ✌️
miniginannesi26 hamisanne33 erken haftada yapsaydınız keşke temizliği bırakın yakınlarınız yapsın zaten kendinize vakit kalmayacak 2 hafta sonra
hamisanne33 miniginannesi26 kimsem yok burda gurbetteyim ailem uzak baya başka sehirlerdeyz eşimin ailesi de hıc biseye yardım etmez zaten beklemiyorum da onlardan.