Durucukkkk Hsbb bu ay yumurtlamam adetime 2 gün kala oldu.bende değerlendirdim yumurtlama günlerini. Doktorum yumurtlaman geç olduysa bile 14 gün sonra adet olursun dedi. Bugün 14 gün oldu hala olmadim. Kanda gebelikte çıkmadı. Stres mi yapiyorum acaba 😑😑
Hsbb Durucukkkk stres yapma bak tüm vücudu etkiliyor az daha bekle sabırla 2 3 gün daha olmazsan kesin bidaha git teste
Bfduam Durucukkkk normalde Adetinize yakın mı olurdu yumurtlamanız? ovulasyonda görmediğini varsaysak, ne gibi belirtiler oluyor yumurtlamada sizde? Ben ovulasyon yapmadığımyapmadığın için soruyorum.
Seztu Canannakdeniz ay dur yarın bende gideyim sabahtan 1 hafta geçti derim ama daha bana 6 gün varr 😂
Canannakdeniz Seztu Seztu yakalanırsan beni tanımıyorum tamammi 😂😂😂😂😂 tamam canım inş çıkar güzel haberlerini alırız benim ki belli yarın negatif dicemde kanda belki çıkar senin 10 gün yok en azından senin 6 gün varmış inş vardır çıkar canım 🥰😘
Canannakdeniz Hsbb aynen demi nerden bilecekler adet gününü sonuçta kan vermek benimde aklımda geldide yine öyle söyleyip vazgeçtim geri 😂😂
Meis Durucukkkk Canannakdeniz @Hsbb bende gecikti deyip yarın bi deneyeyim bari aklıma girdiniz bak 😂😃
Seztu Canannakdeniz 😂😂 inşallahh ama cıkması içn adettin geçmesi gerekiyor diyorlar en az bi haftaa 😂
Canannakdeniz Seztu öyle tabi ama herkez bir değil yinede adetten önce öğrenen çok var gerçekten valla ben hamile oldugumda adetten 1 hafta sonra yaptım bi hafta gecikdiğinde silik cikmisti onda tabi 6 haftalıkken düşük yaşadım ilk gebeligimdi şimdi bu yüzden sabirsizim şimdi dicen ozaman nasi 1 hafta gecikmişken bekledin sen 😂 taşında işi ev temizleme falan ondan aklıma gelmemişti hiç
Seztu Canannakdeniz yaa bende düşük yaşadım şimdi işte erken yapıp can sıkmak istmiyorum 😂😂 herkeste bir olmuyor tabi ama cesaret toplayıp inş giderim sbaah
Meis Canannakdeniz direk adres vereceğim 😂 inşallah canım yoksa da regl gecikmesini bekleyeceğiz kara kara artık 😃
Canannakdeniz Seztu o bendede var yarın yapicam şimdi negatif çıkıcam bunuda biliyorum ama aklım kalmasın diye öyle öyle erken daha diye avutucam kendiminadet gününe kadar bide 5 gün kala yaparım yılmak yok devamm😂😂🥰🙏
Canannakdeniz Seztu şimdi aldım ya testi bugün şuan yapmamak için kendimi zor tutuyorum sabah ilk idrarla yapıyım diye görsen halimi götürdüm sakladım 😂😂🥰
Seztu Canannakdeniz 😂😂😂😂😂 yaa wala kendimden cok sana sevindim enerjin öyle yüksekki iyi geldii 😂😂🌸🥰 kaç aylık evlisn
ayisigi3 Seztu her gün dayanamayıp test yapıyorum belki silik görürüm diye ama tek çizgi 🙈 benim de 17 şubat 🌸
Seztu ayisigi3 😂😂😂 yaa beraber bkleyelim hadi bakalımm 😘🥰 allah gönlümüze göre versin canım bu giidişle stresten olmaz zaten olmazsa 🧿
Hsbb Seztu evet ya güzel haber alan haber versin birbirimiz adına da mutlu olalım Canannakdeniz @Meis