Hsbb Merhabalar arkadaşlar sert olmayan rahatca soru sorabileceğimiz bursa devlet hastanesinde ( tercihen) yada uygun fiyatlı özelde görev yapan kadın doğum doktoru önerir misiniz
Buseyvz Hsbb canım kayınvalidemin doktoru çok memnun çok sakin ilgili bir doktor olduğunu söylüyor şuan şehir hastanesinde olması lazım AYŞE YELİZ SELİMOĞLU KOPUZ
mombursamom Hsbb uygun fiyatli olarak hayat hastanesi naile hanm i oneriyolar. Birde esentepe hastnesi gonul doyran. Ikisininde dogum ucretleri 3.500 tl. Muayne hayat hastnesnde 150. Esentepede 210 tl.
Bmom Hsbb embiye yılmaz araştırabilirsiniz kliniği var 140 TL çok ılımlı kibar ve siz sormadan herşeyi anlatan biri dorukla anlaşması var 3-3.5 bin doğum
ozlemprlk16 mombursamom bende gönül hanıma gidiyorum en son 2 hafta önce gitmiştim muayene ücreti 190 liraydı yeni mi zam geldi acaba
mombursamom ozlemprlk16 ben p.ts gunu gttim muyane ucretni sordm 210 tl dedi. Belli bi doktor icin sormadm. Normal op.dr olanlar 210 tl. Doc.dr olan 320 tl dedi dansmadki kz. Belki op.dr olanlarda da aralarnda fiyat degisikligi vardir. Blemiorm.
ozlemprlk16 Hsbb ben gayette memnunum cok iyi guleryuzlu cevap veren ve dinleyen bir doktor hem insan olarak hemde doktorlugu gerçekten çok iyi tavsiye ederim