_aysun_ Az yemek bile yesem karnım davul gibi oluyor anında 20 haftalık hamileyim ama karnım o kadar geriliyor ki bazen patlayacak gibi oluyor böyle olan var mı yada bir çare bulan
Nilasyamom _aysun_ aynı ben kuzu sanki 10 aylık hamile gibi oluyorum ben de bi de yemek sonrası taş gibi oluyor karnım nedense
_aysun_ paradiseeeeee karnım büyükte değil ama nefes bile alamıyorum çoğu zaman davul gibi geriliyor 😏
_aysun_ Anne18 yağlıyorum ama karnım hiç büyük değil benim ki sanki sindirim problemi kaynaklı bir gerginlik ama çözemedim 😞
_aysun_ Dilbenur-ok12 aslında gazım yok tuvalet düzenim iyi ama bi türlü indiremedim karnımı benim kendini hamile hisseden organım midem ve bağırsağım galiba 😂
paradiseeeeee _aysun_ biliyorum benimde öyle oluyor hayta şüphelendiö dedim içtiğim ilaç mı beni şişiriyor decavit kullanıyorum onu içince şiştimi farkettim öyle bi yan etki yok ama ben öyle hissediyorum pazartesi doktora gidicem Sorucam bi
_aysun_ paradiseeeeee paradiseeeeee bende dahiliyeden randevu aldım içim rahat etmiyor gebelik gerginliği değil çünkü 😏
_aysun_ Zeynep0606 salı günü gideceğim geçen ay gittiğimde suyu iyi demişti belki de arttı 1 ayda bilemedim ki haklı olabilirsin
Eski9 _aysun_ ay valla ben korkmuştum bu ara acaba birşey mi var diye demekki oluyoor ne yersem yiyim aynı hep davul gibi hele akşam yemeginden sonra çok hazımsızlık yaşıyorum 🙁
_aysun_ Eski9 aynen bende akşamları çok kötü oluyorum sabah öğlen çalıştığım için belki de tolere edebiliyorum ama akşam ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum ne yürüyebiliyorum yediğim de küçük küçük porsiyonlar 😏
Zeynep0606 burcut85 24 oldum suan doktorunla gorus su fazla ise silik nefes almada zorluk ve agri oluyor karin cevresinde
Zeynep0606 _aysun_ cnm benimde 1 ay once normaldi birden artis olmus suan sirt agrisi karnimin gerginliginden duramıyorum