Kimbilir38 Kizlar ne yapsam mide yanmasi bogaz yanmasi gecmio sut soda salatalik elma denedim fayda etmio sizler naptiniz ben napacam boyle
Oykuaygun Kimbilir38 oldu mu oluyor yapacak bir şey yok 🙄 salatalık yiyorum, danone yiyorum bazen geçiriyor ama bazen de anlık fayda ediyor sadece
Ayshen_ay Kimbilir38 geçmezzzzzz bende de öyle mide yanması için çekirdek çıtlıyorum sonra boğazım yanıyor çıtlamıyorum ikiside yine yanıyor
Duygusuz Kimbilir38 de unuza söylerseniz uygun bir ilaç hap yazar banada hiç bişey fayda etmedi rennie duo surup ta aynı sekilde hiç bir işe yaramadı dr um sabah ac karna içebilecegşm bir hap yazdı sadece o kesti
Duygusuz Kimbilir38 söyleyin mutlaka Baska bişey care olmuyo maalesef bende dayanırım dogal yolla hallederim dedim ama hiç bişey fayda etmedi rennie duo hap yada surup fayda etmiyor gaviscon da öyle
Gamzesanlioglu Kimbilir38 bitkisel bir hap verdi doktorum onu kullanıyorum rahat ettim geceleri uyuyamıyordum ağızda eritiyorsun
AycanAycan19 Kimbilir38 bn su icince geciyo midem degil ama acayip bi bogaz yanmasi varrr ama uzun sureli değil sizinki uzun mu suruyo 5 dk falan bnmsu icincede geciyo hemn
Kimbilir38 AycanAycan19 uzun suruyo cnm gecmio su iciom yine ayni su inend kdr bilemiom neden boyle cubuk felan yiyorum yine ayni sanki midem fazla yemek yemisimde sindiremiyo gibi sis yanma hepsi var